Haldorádó QR Accessory Arm Straight 20cm - Haldorádó Egyenes Száktartó Gyorszáras Adapter

3 790,00 Ft / db
Nincs raktáron

- + db

Haldorádó QR Accessory Arm Straight 20cm - Haldorádó Egyenes Száktartó Gyorszáras Adapter
A Haldorádó termékek már így is nagyon széles szortimentben állnak a horgászok rendelkezésére, és most egy újabb szegmens is lefedésre került. Ez nem más, mint a versenyláda kiegészítők termékcsoportja. Ezek a horgászláda kiegészítők 36 mm-es lábra lettek optimalizálva, de jár hozzájuk 30, illetve 25 mm-es szűkítő betét is, így nem csak versenyládákra, hanem székekre, régi típusú ládákra is felhelyezhetők! Mivel sokféle remek kiegészítő található meg a kínálatban, mindenki megtalálja azokat, amelyekkel igazán komfortos horgászállást tud magának „építeni”.
Az adapterek legfontosabb tulajdonsága, hogy QR, azaz „quick release”, amely a gyors „szabadulást”, a villámgyors kioldást biztosítja. Még egyértelműbben, nem kell az adaptereket minden alkalommal a lábra feltenni, majd onnan lerángatni. Elegendő csupán a fejrészt a kívánt helyen rögzíteni, majd a gyorscsatlakozót kipattintva, az adapter törzse (érdemi része) abból könnyedén kivehető.
A felhelyezése is ugyanilyen gyors és egyszerű, csak a lábrészen található csonkba kell betolni az adapter szárát, majd a gyorscsatlakozóval rögzíteni azt. Mindez biztonságos szállítást, rendkívül gyors és praktikus használatbavételt biztosít!
Ez a QR Accessory Arm egy 20 cm hosszú, egyenes száktartó kar, mely gyorscsatlakozóval van ellátva, aminek köszönhetően a haltartót egy mozdulattal le lehessen venni a láda lábáról, így a mérlegelés folyamatát jelentősen meg lehet gyorsítani. A szár végében szabványmenetes csatlakozó található, így tulajdonképpen bármilyen haltartó rögzítésére megfelelő. Egy marokcsavar segítségével lehet fixálni.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Sipaki Imre
2022-12-25 05:46
Sebesi László
2022-02-22 09:43
Szontág Balázs
2021-09-25 00:38
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!