-14%

Versus VS-8050 Horgász Doboz - Versus Fekete Extra Nagy Szerelékes Láda

76 990,00 Ft / db
Akciós ár:
65 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. június 20. és 2024. július 7. között érvényes vagy a készlet erejéig!

Versus VS-8050 Horgász Doboz - Versus Fekete Extra Nagy Szerelékes Láda

Szeretnénk bemutatni a Halcatraz horgász webáruház kínálatában a MEIHO cég által gyártott horgász dobozokat. A Meiho cég egyedülállóan Japánban tervezi és gyártja a magas minőségi elvárásoknak megfelelő horgász dobozait már évtizedek óta. A MEIHO kínálatán belül megkülönböztetünk Meiho és Versus márkanévvel fémjelzett termékeket. A Versus dobozok a horgász ládák zászlóshajója, hiszen csak prémium minőségű termékek kerülnek ki a gyártósorról.

Tudjuk sokatok már ismeri ezt a márkát és tisztában van vele, hogy valóban a minőséget jelenti. Azoknak akik még nem hallottak róla: Egyedülállóan precíz technológiával készülnek Japánban ezek a termékek. Nagyon sok méretben és formában kaphatóak, a legkisebb aprócikk tartótól a komoly horgász ládáig. Mindegyik doboz csodálatosan nyílik és csukódik és ezt tartósan produkálja. A dobozok belső kialakítása is hihetetlenül színvonalas és átgondolt. A legkisebb horgunk, kapcsunk sem fog átcsusszanni a mellette lévő bármelyik rekeszbe bosszúságot okozva ezáltal.

Meggyőződésünk, hogy a termékkel való találkozás abszolút meggyőző. A japán gyártó prémium márkája a Versus ami még a Meiho dobozoknál is magasabb minőséget kínál. Akik már ismerik a márkát azoknak az a jó hírünk, hogy ezentúl sokkal többféle Meiho és Versus terméket tudnak megtekinteni aztán megvásárolni vagy csak párt venni a már meglévőnek.

A Versus műanyag horgász ládák remek tárolási lehetőséget nyújtanak a horgászfelszerelésünknek. A láda csatjai pontosan és hosszú élettartamúan működnek. A láda belső elrendezése szabadon változtatható.

  • Fekete szín
  • Méret: 542x300x397 mm
  • Erős kivitel
  • Made in Japan

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
versus-710-20211001165411 Gyártó Versus
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Hajba Gábor
2022-03-07 00:28
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!