Minn Kota Fedélzeti Csatlakozó - Minn Kota Dugószett 60A

78 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Minn Kota Fedélzeti Csatlakozó - Minn Kota Dugószett 60A
Ellenállnak a korróziónak és vízálló kialakításúak:
Ez azt jelenti, hogy a dugók és aljzatok anyagai és kialakítása olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek ellenállnak a korróziónak, tehát nem fognak könnyen oxidálódni vagy rozsdásodni. Emellett vízálló kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a nedvesség behatolásának, ami különösen fontos lehet olyan környezetekben, ahol nedves vagy vizes feltételek vannak jelen.
Az alkatrészek elhelyezése állítható és megbízható:
A dugók és aljzatok részei olyan kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi azok állítható elhelyezését. Ez hasznos lehet a különböző alkalmazásokhoz való alkalmazkodás és az optimális kapcsolat biztosítása érdekében. A megbízhatóság azt jelzi, hogy az elrendezés stabil és hosszú távon is megbízható marad.
Menetes elektromos csatlakozást biztosítanak:
A menetes elektromos csatlakozás azt jelenti, hogy a dugó és az aljzat közötti kapcsolatot egy menetrendszer biztosítja. Ez egy szabványos és megbízható módja az elektromos kapcsolatnak, és segít elkerülni a laza vagy instabil csatlakozásokat.
Állandó használat mellett akár 60 amperig bírják:
Ez azt mutatja, hogy a dugók és aljzatok alkalmasak nagyobb elektromos terhelésre is, akár 60 amperig. Ez lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan működjenek olyan környezetekben, ahol nagyobb áramfelvételre van szükség.
Alkalmasak sósvízi és édesvízi környezetben való használatra:
Ez azt jelenti, hogy a dugók és aljzatok alkalmasak mind sósvízi (tengeri) környezetben, mind édesvízi környezetben történő használatra. Ez fontos lehet például hajózási alkalmazásokban, ahol a berendezéseknek ellenállóknak kell lenniük a tengeri körülményekkel szemben. A fekete színük nemcsak esztétikai szempontból lehet fontos, hanem azt is jelezheti, hogy az anyaguk UV-stabilizált, tehát ellenáll az ultraibolya sugárzásnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon nem fakulnak el vagy sérülnek meg az időjárásnak való kitettség során.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
minn-kota-293-20191125135300 Gyártó Minn Kota
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!