Benzár Mix Concourse Twister 12mm Mangó - Benzar Wafter Csali

1 990,00 Ft / Dob
1 Liter (16.67 Dob) = 33 166,67 Ft
Nincs raktáron


Benzár Mix Concourse Twister 12mm Mangó - Benzar Wafter Csali

A Benzár Mix márka 2023-as zászlóshajója egyértelműen a Twister termékcsalád, amely olyan forradalmi csalikat és aromákat tartalmaz, melyek sokoldalúságuknak és fogósságuknak köszönhetően horgászok ezrei számára jelenthetik majd a jövőben az első számú választást! A Concourse Twister csalik szimmetrikus, körkörös alakjuknak köszönhetően olyan formavilágot jelenítenek meg, amely abszolút ismeretlen a halak számára és, amely megannyi variációs lehetőséget rejt. Az újdonság varázsa pedig, tudjuk jól, hogy a kapások számának drasztikus megemelkedésével jár! A csalik gyári állapotában 10 mm hosszúak és kétszínű kivitelben készülnek nagyon erős, fogós, kedvelt aromákban, melyek a csoki-narancs, a faeper, a mangó, a halliszt, a sajt-vajsav, az eper-tintahal, a fokhagyma-mandula és a krill.
Horgászaink úgy próbálták ezeket a csalikat megalkotni, hogy a lehető legtöbb szituációra megoldást kínáljanak. Nézzük is ezeket a variációs lehetőségeket szép sorjában! Ha a csalit egészben, hosszában tűzve alkalmazzuk, egy kétszínű, oldódó, semmihez sem hasonlítható formavilággal rendelkező wafterrel horgászunk, amely jól működhet gyakorlatilag bármilyen vízen, ahol a célhal elsősorban a ponty. Ha szeretnénk egy szélesebb, ezáltal némileg szelektívebb csalit felkínálni a pontyoknak, tűzzük keresztbe a Concourse Twistert és döntsük el mi magunk, hogy a két színe közül melyik érvényesüljön inkább! A pontyok ugyanis az esetek döntő többségében felülről közelítik meg a felcsalizott horgunkat, így kizárólag azt a színt látják, amelyik a mederfenéken felfelé néz.
Ha kisebb horog használata szükséges vagy szeretnénk csalink attraktivitását növelni, nincs más dolgunk, mint a csali alsó szeletei közül egyet vagy kettőt levágni így máris egy még gyorsabban oldódó, kisebb méretű és ez által kisebb felhajtóerejű, még különlegesebb formájú horogcsalit kapunk, amely versenykörülmények között is kiválóan tud működni. A variációs lehetőségek tárháza tehát végtelen! Ezek a csalik szinte minden szituációra megoldást kínálnak és az újdonság erejével hatva csapják be a rafinált vagy éppen horgot még nem látott pontyokat. Tésztájuk megegyezik a már oly sokat bizonyított Concourse Waftersekével, így kellemes ízű, étvágyfokozóval turbózott, oldódó struktúra jellemzi a Concourse Twister csalikat is.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Molnár Csaba
2023-03-15 20:41
Minden rendben volt! Csak ajánlani tudom! Köszönöm!
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!