Haldorádó Tornado Wafter 12 mm Sipi 2 - Haldorádó Sipi 2 Wafter Csali

1 690,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Tornado Wafter 12 mm Sipi 2 - Haldorádó Sipi 2 Wafter Csali
Évek óta nagyon népszerűek az ún. „füstülő” vagy „vérző” csalik a horgászok között. Ez nem egy tipikus versenycsali, amely persze nem jelenti azt, hogy nem lehet ott is használni, de inkább a hétköznapi pontyos feederezéshez való. Azoknak a kísérletező kedvű átlaghorgászoknak szánjuk, akik kedvelik termékeinket, fogékonyak az újdonságokra.
Említést érdemel a csali szokatlan, különleges, afféle amorf formája, sőt, talán ez tűnik fel elsőként! Ez nem is pellet, nem is bojli, hanem egy új, felfelé kúposodó bordázott oldalú csali. A forma ötlete egyébként onnan jött, hogy mind a bojlit, mind a pelleteket gyakorta megcsipkedjük, megfaragjuk, szabálytalan, nem megszokott formájúvá tesszük. Lehet, hogy pusztán véletlen, de gyakorta előbb adnak ezek kapást, mint a szabályos formájúak. Nagyon kényesen ügyeltünk a felhajtóerőre. Ez egy wafter csali, amely 10 mm-es normál csalitüskéhez van optimalizálva, a horoggal együtt pont annyira lebeg és pont ott, a mederfenék közelében, ahol a legelőbb felszippantja a ponty.
Állagát tekintve valahol a kemény és a félkemény között van, ami a gyakorlatban éppen tökéletes a csalitüskére, vagy fűzőtűre tűzéshez. Fúrást nem igényel, könnyen kezelhető és kifejezetten stabilan tart, a lendületes, nagy erejű dobások során is.
Ez a csali is dolgozik, de diszkréten, pont annyira, amennyire kell és ezt akár órákon át tudja, bár szinte kizárt, hogy addig érintetlen maradjon!
Olyan színekben és hozzá passzoló ízekben van forgalomban, amelyek kiemelkedően jól teljesítettek. A Mangó, narancssárga színben, az Édes Szamóca, piros színben, N-Butyric & Ananász, sárga színben, a Rokfort Sajt, büdös sajt aromát kapott és narancssárga színben pomázik, a Mézeskalács pedig, barna színű lett. A Fokhagyma & Mandula a jól bevált feltűnő, fehér színben, míg a Puncs & Menta rózsaszínben pompázik. 2022-től elérhető a Tintahal & Barack változat is, mely kevert színű, tehát rózsaszín és narancs színezetet kapott, míg a 2023-ban megjelenő változatok, a Sipi1 citromsárga és fehér, a Sipi2 narancssárga és fehér színű.
TORNADO Wafter 12 mm - Sipi 1 és Sipi 2
  • Méret: 12 mm
  • Kiszerelés: 30 gramm
  • Íz / Szín: narancs + fahéj / narancssárga és fehér

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Eszenyi Krisztián
2024-03-26 17:13
Posztós Péter
2024-01-10 09:31
Krempf József
2023-07-22 16:10
Sándor Szabó
2023-05-09 23:37
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!