Haldorádó Legend Pellet Pop Up Kiwi - Haldorádó Legend Pop-Up Csali

2 990,00 Ft / db
1 Kilogramm (20 db) = 59 800,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Legend Pellet Pop Up Kiwi - Haldorádó Legend Pop-Up Csali

Olyan erősen lebegő Pop-Up csalik, amelyeket régóta vártak már a termékcsalád kedvelői. Ez a legnagyobb felhajtóerejű csali a Haldorádó Legend Pelletek között. Tökéletesen használható önmagában is, megemelt előkés csali felkínáláshoz, de más csalik balanszírozásához, lebegtetéséhez ajánlott igazán. Ekkor az alap csali lehet tigrismogyoró, kisebb méretű vagy felezett bojli, nagyobb csalizó pelletek, és kukoricaszemek. Méretét tekintve 12 és 16 mm. A tapasztalatok azt mutatták, hogy ezek a méretek kellenek ahhoz, hogy a fent említett tulajdonságoknak tökéletes megfeleljenek.

A Pop Up csalik a legmasszívabbak állagúak a Legend Pelletek között. Ez a típus egyáltalán nem puhul fel, nem lesz kocsonyás a felszíne, nem oldódik, akár több napot is kibír a vízben. E tulajdonságaiból adódóan ez egy tökéletes nagyhalas csali, eredményesen használható a kivárós, szelektív horgászatokhoz, ahol nem a mennyiség, hanem a méret növelése a cél! Kifejezetten ajánlott szelektív nagyponty és amurhorgászathoz! A fogósságát tovább fokozza a vizuális inger, a csalik rikító, fluo színezetének köszönhetően szinte világítanak a vízben, amelyet a kíváncsi pontyok és amurok szívesen fogadnak.

  • Kiszerelés: 50 gramm
  • Élénk szín
  • Nem oldódik!
  • Több ízben kapható
FOGÓS TIPP! Használd a család Sinking (oldódó süllyedő) változataival kombinálva! Ezek lehetnek teljesen eltérő színek és ízek. Együtt egy ballanszírozott, nagyméretű, nagyon attraktív csalit kapsz, amelyet ritkán hagynak érintetlenül a halak.
Elérhető ízek: Édes Ananász, Brutális Máj, Tüzes Ponty, Mézes Pálinka, Vörös Démon, Fokhagymás Hal, Chilis Tintahal, Csoki Narancs, Kiwi (Új Íz), Spicy Krill (Új Íz)

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Divós János
2023-04-12 18:44
Király Webáruház, király csapat!!!
cziva Márkó
2023-03-30 16:17
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!