Haldorádó N-Butyric Pop Up Big Carp 13-17 mm Vajsav + Méz - Haldorádó Pop-Up Csali

2 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó N-Butyric Pop Up Big Carp 13-17 mm Vajsav + Méz - Haldorádó Pop-Up Csali
Az N-Butyric, vagyis vajsav nagyon fogós „aroma”, ha nyári ponty- és amurhorgászatról van szó, így nem véletlen, hogy a Haldorádó palettán is már számos termékünkben köszön vissza. Elérkezettnek láttuk az idejét annak, hogy egy komplett csalicsalád formájában is jelen legyen ez a fogós aroma a termékpalettánkon.

Önmagában is eredményesek az N-Butyric ízesítésű csalik, ám a fogósság növelésének érdekében, párosítottuk már bizonyított, jól ismert ízekkel. Sőt a színösszetételek terén is megbolondítottuk ezt a termékcsaládot, ugyanis az ízesített változatok dupla színezetet kaptak, melyek kifejezetten a felmelegedett, zavaros vizekhez lettek optimalizálva.
Golyó formában, kétféle méretben, Method és Big Carp változatokban kerülnek forgalomba. A method horgászoknak szánt csalik vegyesen 9 és 11 mm-es, míg a pontyhorgászok számára készült változatok vegyesen 13 és 17 mm-es szemeket tartalmaznak.
Annak érdekében, hogy a csalik a nagyobb horgokkal legyenek ideális pozícióban, nagy felhajtóerőt kaptak, tehát mindegyik Pop Up, vagyis lebegő változat.
Méretenként 4-4 különböző ízváltozat van a szortimentben. Ezek a Vajsav Natural, amely fehér színű, Vajsav + Sajt fehér és narancs, Vajsav + Méz fehér és sárga, Vajsav + Szilva fehér és lila színezeteket kapott.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Ratkai László
2022-11-28 22:29
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!