Promix Pop Up Pellet 11mm Édes Ananász

1 790,00 Ft / Dob
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Dob

Promix Pop Up Pellet 11mm Édes Ananász

A Promix Pop Up pelletek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy szinte bármilyen helyzetre megoldást jelentsenek a palettán megtalálható ízek, és színek. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy  a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.

A sokoldalúan, mégis egyszerűen használható csali egyik kulcsa, a felhajtóerő. Ez okozta talán a legnagyobb fejtörést. A csali végső formájában ez úgy lett beállítva, hogy egy 10 mm-es normál tüske, illetve egy közepesen vastag 8-as horog használatánál már csak a tüskét emeli fel, a horog éppen karcolja a mederfenéket. Ez a csalifelkínálás az, amely a legtöbb esetben eredményes. Ennek ellenére vannak olyan szituációk, ahol a tüske mellett a horgot is el kell emelni a fenékről. Erre is megoldást jelent a csali, hiszen egy fine tüskével, és egy vékonyabb húsú horoggal kombinálva, már elemelkedik a fenéktől. Így tehát nem kell faragni, nem kell ólmozni, mindössze a megfelelő horog és tüske kombinációját alkalmazva tökéletes csalifelkínálást tesz lehetővé.

A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett, amelyek a víz alatti legkevesebb szűrt fényt összegyűjtve is szinte ragyognak, felkeltve ezzel a mohóbb halak kíváncsiságát, helyet kaptak a rejtőzködő, mederfenékbe simuló természetesebb színek is, amikkel a kristálytiszta vizekben élő, esetleg óvatosan táplálkozó halakat is be lehet csapni. Az aromák tekintetében is igyekeztünk elrugaszkodni kicsit a megszokott mederből. Ennek eredményeképp különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízeket találhattok nálunk. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.

A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

 • Átmérő: 11 mm
 • Feltűnő és rejtő színekben is
 • Egyedi, fogós aromák
 • Attraktorok
 • Tökéletes felhajtóerő
 • Precízen beállított aromakibocsátás
 • Nagyfokú horogállóság
 • Method módszerhez fejlesztve
 • Nagyhalas11mm-es méret
 • Kissé szabálytalan pellet forma
 • Kiszerelés: 20 gramm
 • Több ízben elérhető

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kancsuka Attila Zoltán
2022-06-02 14:07
Müller Csaba
2022-02-13 20:15
Malatinszki Miklós
2021-10-09 00:52
Ercsi Kinizsi Horgász Egyesület
2021-06-28 16:01
Gyors, udvarias kiszolgálás. Köszönöm
Soltész Barnabás
2021-05-30 10:56
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!