Haldorádó MONSTER Pellet Box Máj & Vér - Büdös Májas Micropellet

2 990,00 Ft / Dob
1 Kilogramm (2.5 Dob) = 7 475,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Dob

Haldorádó MONSTER Pellet Box Máj & Vér - Büdös Májas Micropellet
A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban.
Manapság a céltudatos pontyhorgászat elsőszámú csalogatóanyaga a pellet. Különböző összetételű, gazdag beltartalommal rendelkező összeállítások érhetők el a kínálatunkban. Megtalálható natúr és aromásított változat is, azonban olyan, mint a MONSTER Pellet Box, még biztos, hogy nincs! Hogy mi a különlegessége?
A bojlikészítésben régóta jól ismertek az olyan, emberi orr számára kevésbé kellemes adalékok, mint a vérliszt, májliszt, különböző hallisztek, vagy akár a csípős fűszerek. Nos, a MONSTER Pellet Boxok pont olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek kellemetlen „illatuk” ellenére nagyon komoly távcsali hatással bírnak, főként a termetes pontyokra. Ezek a büdös, de borzasztóan magas tápanyagtartalmú eledelek négy különböző formában kerülnek forgalomba. A dobozokban a pelletkeveréken kívül található 100 ml aromásított folyadék, amely pont elegendő a pellet szemek felpuhításához, használatba vételéhez.
A boxok használatba vétele nagyon egyszerű, mindössze a dobozban található 100 ml folyadékot kell a pellet mixre ráönteni, jól elkeverni, majd 10 perc pihentetés után etetőkosárba tömni. A többi a halakon múlik!
MONSTER Pellet Box - Máj & Vér
A család legbüdösebb és legmarkánsabb tagja. Nagyon magas a fehérjetartalma, amelyet még egy kis tasak vérporral teszünk teljessé. Ezt akkor célszerű a mixre rákeverni, amikor már a pellet szemek felpuhultak. Azt tapasztaltuk, hogy e keverékkel nem érdemes sok halra számítani, de hogy a legnagyobbakat a környékről összegyűjti, ez vitathatatlan!
  • Szemcseméret: 2, 3, 4 mm
  • Kiszerelés: 400 gramm + 100 ml
  • Íz / Szín: máj + vér / barna + borsó + sárga + piros

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Dimjásovics Gergely
2023-07-12 20:19
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!