Never Zero No.1 Paprikás kenyér Smoke Lazy Pellet 4mm - NeverZero Paprikáskenyér Pelletkeverék

2 390,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 2 987,50 Ft
Nincs raktáron


Never Zero No.1 Paprikás kenyér Smoke Lazy Pellet 4mm - NeverZero Paprikáskenyér Pelletkeverék

A Halcatraz horgász webáruház kínálatában 2024-ben került bemutatásra a NeverZero termékcsalád. A nagybetűs csali, ennek a terméknek köszönhető a Never Zero megalapítása. Nagyapáink tutija, avagy „betli-mentője”, nem is kell bemutatni ezt a kombinációt senkinek. 10 horgászból 9 horgász paprikás kenyérrel kezdte a horgászatot évekkel ezelőtt. Ezért a Never Zero csapata úgy döntött, hogy a modern horgász világba érdemes visszahozni a paprikáskenyér csalit különböző formákban. Eredményesen használható feeder és bordás kosárat használó horgászok számára is. Elérhetőek wafterek, pop-up csalik, etetőanyagok és pelletek is a márka kínálatában.
A Never Zero Paprikás kenyér pelletkeverék kiváló kiegészítője a Paprikás kenyér csaliknak. Nyugodtan használható azokon a vizeken is, ahol már nem lehet halat fogni a manapság megszokott ízekkel. Elsősorban a feeder horgászok számára készült method kosaras módszerhez. 4 mm-es méretben kapható, előre bekevert állaga miatt kiválóan bont vízbeérkezés után. Csak az nem tud halat fogni vele, aki otthon hagyja!

Nem lenne teljes a paprikás kenyér vonal, ha kimaradna a pellet mix a kínálatból. A csalik, etetőanyag, bojlik már bizonyítottak, itt az ideje az pelletnek is. A paprikás kenyér Lazy SMOKE pellet, azaz az előre nedvesített „füstölő” pellet egy olyan etetőanyag, ami mindent „megtesz” a „smoke” pelletszemeknek köszönhetően, hogy felkeltse a pikkelyesek érdeklődését.
  • Méret: 4 mm
  • Kiszerelés: 800 gramm
  • Szín: bordó
  • "Füstölgő" pelletszemek
  • Intenzív íz
  • Extra fogósság

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
neverzero-893-20240222130121 Gyártó NeverZero
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Sipos János
2024-04-16 21:04
Kolena Béla
2024-04-04 20:12
Igen máskor is szívesen vásárolnék csak nem igen tudom még tenni, de szerintem fogok még
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!