The One Pellet Mix 3-6mm Krill & Pepper - The One Pellet Keverék

2 390,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 2 987,50 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

The One Pellet Mix 3-6mm Krill & Pepper - The One Pellet Keverék
The One pellet mix termékeink kiváló minőségű, különböző fehérje tartalmú és méretű, valamint eltérő oldódási idejű pelletek keveréke.
A 1,5-4 mm méretű pellet mixben megtalálható különböző fehérje és olaj tartalmú, időben eltolt oldódási idejű változat, ezért hosszabb ideig az etetésen tudjuk tartani vele a pontyokat úgy, hogy a gyors oldódású változatok szinte azonnali csalogató hatást fejtenek ki. Emiatt a tulajdonság miatt rapid horgászatokra is tökéletes megoldás, hiszen a horgászat elején nagyon gyorsan tudjuk a halakat az etetésre csábítani.
A 3-6 mm méretű pellet mixben megtalálható különböző fehérje és olaj tartalmú, időben eltolt oldódási idejű változat, ezért hosszabb ideig az etetésen tudjuk tartani vele a pontyokat úgy, hogy a gyors oldódású változatok szinte azonnali csalogató hatást fejtenek ki. Javasoljuk akár Spombbal vagy rakétával történő etetésre is, keverve a The One Particle mixek egyikével. A nagyobb méretek miatt érdemes használni a The One Spod Mixekkel keverve alapozó etetésre vagy bordás ólomra gyúrva.
A füstölt hal kivonat rendkívül attraktív, de van lehetőségünk extra csalogató hatás elérésére is, ehhez csak elő kell áztatni használat előtt 10-30 perccel a mixet a The One Liquid Activator, vagy a The One Secret Juice folyékony termékcsaládunk egyik tagjával. A Liquid Activator az aljzat közelében fejti ki hatását, míg a Secret Juice a teljes vízoszlopban dolgozik, felkeltve ezáltal a vízközt mozgó halak érdeklődését is.
Az epres kagylós ízesítés szinte minden évszakban és víztípuson kimagaslóan eredményes, de van lehetőségünk extra csalogató hatás elérésére is, ehhez csak elő kell áztatni használat előtt 10-30 perccel a mixet a The One Liquid Activator, vagy a The One Secret Juice folyékony termékcsaládunk egyik tagjával. A Liquid Activator az aljzat közelében fejti ki hatását, míg a Secret Juice a teljes vízoszlopban dolgozik, felkeltve ezáltal a vízközt mozgó halak érdeklődését is.
A krill kivonat rendkívül attraktív, főleg a bors kivonattal kombinálva, de van lehetőségünk extra csalogató hatás elérésére is, ehhez csak elő kell áztatni használat előtt 10-30 perccel a mixet a The One Liquid Activator, vagy a The One Secret Juice folyékony termékcsaládunk egyik tagjával. A Liquid Activator az aljzat közelében fejti ki hatását, míg a Secret Juice a teljes vízoszlopban dolgozik, felkeltve ezáltal a vízközt mozgó halak érdeklődését is.
A scopex nagyon elterjedt és eredményes ízesítés, kiválóan használható egész évben, de van lehetőségünk extra csalogató hatás elérésére is, ehhez csak elő kell áztatni használat előtt 10-30 perccel a mixet a The One Liquid Activator, vagy a The One Secret Juice folyékony termékcsaládunk egyik tagjával. A Liquid Activator az aljzat közelében fejti ki hatását, míg a Secret Juice a teljes vízoszlopban dolgozik, felkeltve ezáltal a vízközt mozgó halak érdeklődését is.
  • Kiszerelés: 800 gramm
  • Átmérő: 3-6 mm
  • Krill & Pepper - Rák & Bors

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
the-one-267-20181212113729 Gyártó The One
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!