Haldorádó Big Feed C6 Pellet Kiwi 2,5 kg - Haldorádó Kiwi Etető Pellet

3 990,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 Kilogramm = 1 596,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó Big Feed C6 Pellet Kiwi 2,5 kg - Haldorádó Kiwi Etető Pellet
A Haldorádó Big Feed széria a nagymennyiségű szoktató és helyben tartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amelynek révén nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszük, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!
C6 Pellet – Kiwi
A Big Feed C6 Pellet család számos kiváló megoldást kínál, akár alapozó etetés kialakítására, kiegészítésére, akár kosaras keverékek beltartalmának dúsítására. A pellet szemek átmérője 6 mm, textúrájuk tömör és kemény, a vízben viszont szép lassan felpuhulnak, s közben mindvégig áramoltatják magukból csábító aromájukat. 0,8 és 2,5 kg-os gazdaságos kiszerelésekben kerül forgalomba, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk.
Hét nyerő ízben kínáljuk, melyek közül minden időszakra megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Eper & Ananász, Vad Ponty, Fűszeres Kolbász, Amur, Tigrismogyoró, Mangó, valamint a 2023. év vezéraromája, a Kiwi.
  • Kiszerelés: 2,5 kg

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!