-28%

Haldorádó Legend Pellet Sinking Spicy Krill - Haldorádó Süllyedő Legend Pellet

2 490,00 Ft / db
Akciós ár:
1 789,99 Ft / db
1 Kilogramm (14.29 db) = 25 571,29 Ft
Nincs raktáron

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. január 20. és 2024. március 31. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Haldorádó Legend Pellet Sinking Spicy Krill - Haldorádó Süllyedő Legend Pellet

A Legend Pellet a Haldorádó legismertebb csali családja. A Haldorádó Oldódó Pellet (süllyedő), az Oldódó Lebegő Pellet, valamint az Oldódó Fluo Lebegő Pellet megújult változatai! A megszokott, jól bevált és fogós ízek mellett új ízek és új színek kerültek forgalomba. A modern feeder pontyhorgászathoz pop-up (lebegő), wafter (mérsékelten lebegő) és sinking (süllyedő) csalik egyaránt nélkülözhetetlenek, így mostantól mindhárom változatban elérhetőek a Haldorádó legendás csalijai!

A legendás Haldorádó Oldódó Pellet megújult változata. Olyan süllyedő = sinking csali, amely a mederfenéken marad, az erőteljes áramlatok is csak nehezen tudják elsodorni. Fogósságának igazi titka és „ereje", hogy a csali a vízbe érés után azonnal elkezd oldódni. Ez az oldódás azonban lassú, egyenletes folyamat! Hideg vízben ez akár 5-6 óra is lehet, míg 20 Celsius-fok felett 1-2 óra, miközben a közepe még mindig kemény és stabil marad. Oldódás közben amorf, szakadozott formájúak lesznek a szemek, miközben a csalikból „ömlenek” a finom ízek, aromák, étvágyfokozó attraktánsok, nem csoda, hogy legendásan fogósak! 8, 12 és 16 mm-es szemek találhatók a dobozban, így minden módszerhez kínálunk ideális méretet.

FOGÓS TIPP! Használd a család Sinking (oldódó süllyedő) változataival kombinálva! Ezek lehetnek teljesen eltérő színek és ízek. Együtt egy ballanszírozott, nagyméretű, nagyon attraktív csalit kapsz, amelyet ritkán hagynak érintetlenül a halak.

Elérhető ízek: Édes Ananász, Brutális Máj, Tüzes Ponty, Mézes Pálinka, Vörös Démon, Fokhagymás Hal, Chilis Tintahal, Csoki Narancs, Kiwi (Új Íz), Spicy Krill (Új Íz)

  • Íz: Spicy Krill - fűszeres
  • Kiszerelés: 70 gramm
  • Süllyedő változat

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!