Haldorádó FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Betainos

990,00 Ft / db
1 Kilogramm (2.86 db) = 2 828,57 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Betainos

A FermentX etetőanyag család gyakorlatilag a tejsavas paletta alapját képezi. Sok évvel korábban, anno ezzel kezdődött e kiváló nyári etetőanyagok fejlesztése, vagy talán nem túlzást azt mondani, hogy a sikertörténete! Ennek alapjaira épülve, azóta számos különféle csali, adalék, illetve speciális melegvízi etetőanyag kerül forgalomba, viszont az újabb ötletek tesztjei a mai napig folyamatosan zajlanak!Örömmel mutatjuk most be a FermentX Additive termékcsalád legújabb, 2020-as évben debütáló tagját, a Roppantott Mag Mix szériát!

Ez az újdonság egy tökéletesre érlelt, fermentált, vegyes magkeverék, melynek szemcséi közepesen durvára lettek zúzva, roppantva. Ezek az adalékok alapvetően azt a célt szolgálják, hogy a bármelyik hagyományos, vagy éppen erjesztett etetőanyagot még jobbá, még tartalmasabbá, még csábítóbbá tegyék! Tapasztalatok szerint főként a felmelegedett vizekben igazán hatásosak, mivel nagyon-nagyon erőteljes, intenzív íz és illat jellemzi a mag mixeket. Optimalizált szemcsemérete miatt nyugodtan használhatunk akár method etetőanyaghoz is, mert nem fogja szétdobni a kaját, nagyon jól megmarad majd a bordák között, illetve Pellet Feeder kosárral is remekül használható.

Az alapot minden esetben egységesen tejsavas kukorica, illetve búza szemek, pontosabban darabkák képezik, melyhez tökéletes kiegészítő a repce, fehér- és vörösköles, valamint csicseri borsó. Gazdagíthatjuk velük az etetőkosárba szánt keverékünk beltartalmát, illetve fontos megemlíteni azt is, hogy ha eredendően nem tejsavas keveréket használunk, de szeretnénk azt egy kicsit nyáriasítani, fogósabbá tenni, ez a mag mix tökéletes hozzá! A kiszerelését úgy tervezték, hogy az adagolása a lehető legegyszerűbb legyen, ugyanis egy csomag (0,8-1 kg) etetőanyaghoz éppen optimális mennyiség egy csomag FermentX Additive Roppantott Mag Mix.

Ahogy a Haldorádó palettáján megszokottá vált, az összes korábbi fogós FermentX etetőanyaghoz kínálnak azonos ízű Roppantott Mag Mix-et. Jelenleg 6 különböző ízváltozatban: Tejsavas FX 1, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Ananász és végül a klasszikus Tejsavas Betainos verzióban kerül forgalomba.
  • Íz: Tejsavas Betainos (Natúr, savanyú)
  • Szín: Világosbarna
  • Kiszerelés: 350 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Ocztos Károly
2021-07-31 16:16
Benkő Dávid
2021-07-13 21:42
Gyors ki szállítás miatt kedvelwm a boltot, további sok sikert és vásárlót kívánok
Horváth István
2020-11-07 09:37
Nyiri László
2020-08-02 11:09
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!