Haldorádó FermentX Additive - Tejsavas Micro Mag Mix 400g

1 290,00 Ft / db
1 Kilogramm (2.5 db) = 3 225,00 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó FermentX Additive - Tejsavas Micro Mag Mix 400g

A FermentX etetőanyag család gyakorlatilag a Haldorádó tejsavas palettájának alapját képezi. Sok évvel korábban, anno ezzel kezdődött e kiváló nyári etetőanyagok fejlesztése, vagy talán nem túlzást azt mondani, hogy a sikertörténete! Ennek alapjaira épülve, azóta számos különféle csali, adalék, illetve speciális melegvízi etetőanyag kerül forgalomba, viszont az újabb ötletek tesztjei a mai napig folyamatosan zajlanak!

A legújabb fejlesztések közé tartozik a FermentX Additive termékcsalád, aminek az első, debütáló tagja, a Tejsavas Micro Mag Mix. Ez tulajdonképpen egy tökéletesre érlelt, fermentált, kisméretű magkeverék. Ha röviden kellene jellemeznünk, azt mondanánk, hogy olyan meghökkentő a hatása, mint amilyen a szaga, amikor a horgász kibontja a zacskót! Nagyon-nagyon erőteljes, intenzív tejsavas mag mix-ről van szó, amit a pici szemcse mérete miatt nyugodtan használhatunk akár method etetőanyaghoz is, mert nem fogja szétdobni a kaját, nagyon jól megmarad majd a bordák között, illetve akár bordás Pellet Feeder kosárral, is remekül használható, bármilyen etetőanyaghoz.
Gazdagíthatjuk vele a keverékünk beltartalmát, illetve fontos megemlíteni azt is, hogy ha eredendően nem tejsavas keveréket használunk, de szeretnénk azt egy kicsit nyáriastani, tartalmasabbá tenni, ez a mag mix tökéletes hozzá! A kiszerelését úgy terveztük, hogy az adagolása a lehető legegyszerűbb legyen, ugyanis egy csomag (0,8-1 kg) etetőanyaghoz éppen optimális mennyiség egy csomag FermentX Additive Tejsavas Micro Mag Mix.
  • Kiszerelés: 400 gramm
  • Íz: Tejsavas, erjesztett

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Oláh Béla
2022-09-28 16:22
Nem keresek soha életemben annyi pénzt amennyit eltudnék költeni nálatok... Hatalmas respect nektek jó csapat vagytok csak így tovább!!
Ratkai László
2022-07-24 16:48
Pandur Tomi
2022-03-03 23:16
Csak így tovább 😉
Hódos Milán
2021-09-21 17:03
További szép napot! ;)
Hódos Milán
2021-09-06 17:32
Köszönöm a lehetőséget hogy innen vásárolhatok!
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!