Magmix The One Particle Mix 2L - Purple

3 590,00 Ft / db
Nincs raktáron

- + db

Magmix The One Particle Mix 2L - Purple

A The One Particle mix egyaránt használható etetőanyagok bekeveréséhez, dúsításához és önmagában, spod mix-ként. Praktikus, visszazárható műanyag edényben kerül forgalomba. Étvágyfokozó betaint és hozzáadott aminosavakat tartalmaz, amely kiemeli az átlagos magmixek sorából! A magmix négy féle összetevőből áll, amely a tökéletes alapozó etetést biztosít minden horgász számára. 

  • Íz: Purple (rákos, lazacos vonal)
  • Kapacitás: 2 Liter

Kukorica

  • A legalapvetőbb és kedvelt ponty csemege. Magas szénhidrát tartalmának köszönhetően a pontyok előszeretettel fogyasztják. Könnyű emészthetősége miatt, az etetésen tartózkodó, jóllakott halakat is pár órán belül táplálkozásra készteti.

Tigrismogyoró

  • Sok mindenkinek már nem kell bemutatni, azonban, aki még nem tudná, a tigrismogyoró egy nagyon-nagyon édes, mandulás aromával rendelkező haszonnövény. Magas keményítő-, olaj- és fehérjetartalmának köszönhetően igen tápláló a halak számára, ezért előszeretettel fogyasztják.

Csillagfürt

  • Talán a legközelebbi ismert rokona a bab, vagy a borsó. Ezáltal kiugróan magas fehérjetartalommal rendelkezik, amit a halak imádnak.

Kendermag

  • A titkos fegyver! Sokan kihagyják magvas keverékeikből, mondván, hogy behozza az apróhalakat, de ez nem így van. Csíráztatott formában extrém mennyiségű tápanyagot hordoz magában, nem mellesleg a kendermagban rejlik, az egyik legmagasabb szinten hasznosuló növényi fehérje.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
the-one-267-20181212113729 Gyártó The One
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Váczi Gyula
2021-06-27 17:34
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!