Haldorádó LEGEND Groundbait Chili Lime - Haldorádó Csípős- Fanyar Etetőanyag

1 690,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 2 112,50 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó LEGEND Groundbait Chili Lime - Haldorádó Csípős-Fanyar Etetőanyag
2021-ben újult meg legnépszerűbb Haldorádó csalicsalád. Ekkor látott napvilágot a LEGEND Pellet széria. Amely a már megszokott Sinking (süllyedő oldódó), Wafter (mérsékelt felhajtóerejű + oldódó) és a Pop Up (lebegő, nem oldódó) csalikat hívatott rendszerezni és átláthatóvá tenni. 2022-ben kerültek forgalomba a csalik ízesítésével tökéletesen harmonizáló LEGEND MAX Jam aromák. 2023-ban bemutatjuk a LEGEND Groundbait Serie termékeket. Ez egy komplett etetőanyag család, amely tökéletesen passzol a már forgalomban lévő csalikhoz és aromákhoz, amelyek a feederes nagyponty-horgászok kedvencei.
Ahogy a LEGEND csalikat és aromákat, úgy a LEGEND Groundbait szériát is elsősorban a nagyobb testű pontyok megfogására alkották. A tíz tagból álló etetőanyag család nagy részét tulajdonképpen a már jól bevált, évek óta a Haldorádó termékpaletta részét képező LEGENDÁS etetőanyagok alkotják. Ezek jó része 10-15 éve töretlen sikernek örvend. Ezeket felfrissítették, kicsit megújították, modern köntösbe bújtatták. A legfontosabb, hogy a folyamatosan változó feeder technika által felmerülő igények kielégítésre tökéletesen alkalmassá vált.
A LEGEND Groundbait a következő ízváltozatokban kerül forgalomba: Édes Ananász, Brutális Máj, Tüzes Ponty, Chilis Tintahal, Csoki Narancs, Mézes Pálinka, Vörös Démon, Spicy Krill, Fokhagymás Hal, Kiwi
2024-ben került bevezetésre a Chili-Lime Legend etetőanyag.
A Chili – Lime egy nagyon kellemes, friss citrus illatú, de pokolian erős, csípős ízű etetőanyag. Rendkívül intenzív piros színével és felhőzőképességével tovább fokozza a csalogatóhatást.
Miért jó ez az erős, csípős íz? Hidegvízi horgászatok során is nagyon intenzíven terjed, nagyon jó attraktáns és szelektív csalogatóanyag. Meleg vízben pedig segít nekünk az apró halakkal vagy törpeharcsával fertőzött vizeken, hogy távol tartsuk ezeket horgunktól. Használható önállóan, method kosarak sapkázásához, vagy pelletek panírozásához.
  • Szemcseméret: finomszemcsés
  • Kiszerelés: 800 gramm
  • Íz: chili - lime / csípős / fanyar
  • Szín: piros

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
-es-haldorado-ujdonsagok-882-20240111082933 Legnépszerűbb termékeink 2024-es Haldorádó Újdonságok
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bihari Tibor
2024-04-13 18:19
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!