Haldorádó LEGEND Groundbait Kiwi - Haldorádó Kiwi Etetőanyag

1 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 2 487,50 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó LEGEND Groundbait Kiwi - Haldorádó Kiwi Etetőanyag
2021-ben újult meg legnépszerűbb Haldorádó csalicsalád. Ekkor látott napvilágot a LEGEND Pellet széria. Amely a már megszokott Sinking (süllyedő oldódó), Wafter (mérsékelt felhajtóerejű + oldódó) és a Pop Up (lebegő, nem oldódó) csalikat hívatott rendszerezni és átláthatóvá tenni. 2022-ben kerültek forgalomba a csalik ízesítésével tökéletesen harmonizáló LEGEND MAX Jam aromák. 2023-ban bemutatjuk a LEGEND Groundbait Serie termékeket. Ez egy komplett etetőanyag család, amely tökéletesen passzol a már forgalomban lévő csalikhoz és aromákhoz, amelyek a feederes nagyponty-horgászok kedvencei.
Ahogy a LEGEND csalikat és aromákat, úgy a LEGEND Groundbait szériát is elsősorban a nagyobb testű pontyok megfogására alkották. A tíz tagból álló etetőanyag család nagy részét tulajdonképpen a már jól bevált, évek óta a Haldorádó termékpaletta részét képező LEGENDÁS etetőanyagok alkotják. Ezek jó része 10-15 éve töretlen sikernek örvend. Ezeket felfrissítették, kicsit megújították, modern köntösbe bújtatták. A legfontosabb, hogy a folyamatosan változó feeder technika által felmerülő igények kielégítésre tökéletesen alkalmassá vált.
A LEGEND Groundbait a következő ízváltozatokban kerül forgalomba: Édes Ananász, Brutális Máj, Tüzes Ponty, Chilis Tintahal, Csoki Narancs, Mézes Pálinka, Vörös Démon, Spicy Krill, Fokhagymás Hal, Kiwi
  • Szemcseméret: közepesen durva
  • Kiszerelés: 800 gramm
  • Íz / Szín: kivi / zöld

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bozsik Zsolt
2024-05-26 14:54
Szuper bolt!!!
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!