Haldorádó 4S Method Pellet Groundbait Tavasz - Hidegvízi Haldorádó Etetőanyag

1 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (2.5 Csom) = 4 975,00 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó 4S Method Pellet Groundbait Tavasz - Hidegvízi Haldorádó Etetőanyag
A csalogatóanyagok alapját a 4S Method Pellet Mix képezi. Ezek a pellet keverékek annyira jól sikerültek, hogy Európa minden olyan taván jól működnek, ahol pontyok élnek. Hihetetlenül jól szelektálnak és összegyűjtik a pontyokat, de igazi erejüket method versenyeken mutatják meg! A pellet keverék mellett azonban szükség volt ezekhez tökéletesen passzoló etetőanyagokra, csalikra és aromákra is. 3 országban egyszerre, egy időben zajlottak a tesztek. Több mint 20 különböző változatból kellett végül a 4 legjobbat kiválasztani, de a hatékony munkának köszönhetően gyorsan egyértelművé vált, hogy melyek a legeredményesebbek!
A 4S Method Pellet Groundbait magas minőségű etetőanyagok fejlesztésében több nemzet horgászai vettek részt. A tesztelésben a Haldorádó Method Feeder Team SK, azaz Rigó Péter vezette szlovák csapat, a Bolgár Géza által vezetett Haldorádó RO Feeder Team Radesti, és természetesen a hazai magyar teszthorgász csapat is nagy szerepet vállalt. Így a 2021. évi Method Feeder VB első helyén végző magyar csapat tagjai közül Sipos Gábor és Döme Gábor. A VB harmadik helyén végző szlovák válogatott és negyedik helyen végző román válogatott tagjainak tudása és tapasztalata adódik össze ezekben a termékekben. Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy jelenleg a világ legjobb Method Feeder horgászainak, három nemzet közös munkájának eredménye ölt testet ezekben a termékekben.
A 4S Method Pellet Groundbait család mindegyik tagja magas energia értékű. Extra csalogatóhatású keverék, amelyeket a megfelelő évszakhoz optimalizáltak. Így van ezekből téli, tavaszi, nyári és őszi változtat. Használatuk nagyon egyszerű, 2 dl vízzel kell bekeverni, majd 10 perc pihentetés után apró törőszitán áttörni. Tökéletesen használhatók önállóan feeder kosárba töltve, pellettel keverve vagy method kosarak megtöltésére.
  • Szemcseméret: finom
  • Kiszerelés: 400 gramm
  • Íz / Szín: natúr, halas / barna

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Parcsetich Gábor
2023-04-16 17:10
Váradi Viktor
2023-03-29 19:15
Vellai Norbert
2023-03-19 17:29
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!