Haldorádó Etetőanyag Big River - Fürge Márna

1 990,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 Kilogramm = 1 326,67 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó Etetőanyag Big River - Öreg Ponty

Megérett az idő, egy kifejezetten folyóvízi horgászatra készült etetőanyag család forgalomba hozatalára is, így született meg a Haldorádó BIG RIVER. Fontos szempont volt, hogy olyan tartalmas, komplex keverékeket adhassunk a felhasználók kezébe, amelyekhez csak vizet kell önteni. A zacskók felbontása után már jól látszódik, hogy ezekben van anyag bőven, semmit sem spóroltunk ki belőlük! A három legnépszerűbb folyóvízi halfajhoz: a ponty, dévérkeszeg és márna ízléséhez optimalizáltuk ezek beltartalmát.

Jól tapadnak, de gyorsan oldódnak. Az értékes összetevők közül kiemeljük azokat a nehéz szemcséket, amelyek garantáltan a mederfenéken maradnak a legerősebb sodrásban is, és a végszerelék köré gyűjtik a halakat. Mindhárom keverékben megtalálható egy új, ehhez az etetőanyag családhoz fejlesztett elliptikus pellet, amely egy lapos, nagy fajsúlyú édes pellet, olyan, mint egy kavics, de ha megízleli a hal, biztosan szívesen fogyasztja majd.

A „Fürge Márna” is bővelkedik minden olyan összetevőben, amely felkeltheti és fenn is tartja folyóvizeink legfürgébb halának figyelmét. Itt sem hiányoznak a különböző ízű és színű pelletek, a roppantott magvak és a keverék esszenciáját jelentő sajt + vajsav aroma. Ez a penetráns „illatú”, sós ízű keverék nemcsak a márnáknak, hanem a paducoknak és jászoknak is tetszik. Jól megfigyelhető, hogy ők ugranak rá elsőként, majd ahogy megérkeznek a márnák, másnak nem terem babér. Kevéske csontkukaccal lehet csalogatóhatását fokozni, amely az egyik legfogósabb márnacsali is egyben.

  • Íz: Sajt + vajsav / barna
  • Súly: 1500 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Dr. Szendrei László
2023-10-12 11:46
Szabó Henrik
2022-10-30 19:04
Szőke Gábor
2021-09-04 06:55
Szőke Gábor
2021-03-28 17:58
Szőke Gábor
2020-12-18 17:41
Köszönöm a segítőkész munkátokat és kellemes ünnepeket
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!