The One Secret Juice Cajun 150ml - The One Felhősítő Aroma

2 990,00 Ft / ü
1 Liter (6.67 ü) = 19 933,33 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + ü

The One Secret Juice Cajun 150ml - The One Felhősítő Aroma
A The One Secret Juice termékek nagyon speciális liquidek, speciális alapanyagokból, kiváló minőségű és hatású adalékokból készülnek. Felhasználási lehetőségek szempontjából csak a képzeletünk szabhat határokat, de elsősorban nagyon attraktív csalogató hatásuk teszi ellenállhatatlanná a pontyok számára. A legfontosabb tulajdonságuk, hogy az egész vízoszlopban dolgoznak, amivel szinte minden körülmények között sikeresek lehetünk.
A Secret Juice rendkívüli felhősítő hatásának köszönhetően, a pontyok bátrabban táplálkoznak és a vízben való kiváló terjedés és kioldódás miatt sokkal messzebbről is érzékelni tudják.
A termékcsalád minden tagjára jellemző, hogy természetes kivonatok képezik az alapot, aminek segítségével sokkal inkább természetes táplálékként azonosítják a halak. Olyan attraktorokat és stimulánsokat tartalmaznak, amelyek a pontyokat a kémiai receptoraikkal érzékelve, táplálkozásra késztetik. Tökéletes választás csalikhoz áztatásra, dipként, gyúrható ólommal való horgászat során az etetőanyagba keverve, vagy a gombócra csepegtetve és természetesen zig rig-es horgászatnál is. Ajánljuk ezen kívül a The One Particle mixekhez is áztatásra, ízesítésre, segítségével gyors és kiemelkedő eredményre számíthatunk.
A The One Secret Juice Strawberry édes alappal epres ízesítésben akár hideg vízben is jól dolgozik, gyakorlatilag egész évben jól használható még amurozáshoz is.
A The One Secret Juice Cajun fűszeres alappal, cajun ízesítésben egy olyan kombináció, amit egész évben sikeresen használhatunk víztípustól függetlenül.
A The One Secret Juice Garlic fűszeres alappal, fokhagyma ízesítésben nagyon sokszor hoz kiváló eredményt, kiemelkedő a hatása felmelegedő és a lehűlő vizekben.
A The One Secret Juice Smoked Fish halas alappal, különleges füstölt hal ízesítésben gyakorlatilag bármilyen víztípuson sikeresen alkalmazható.
A The One Secret Juice Krill&Pepper halas fűszeres alappal krill és bors páratlan kombinációjával ízesítve szinte ellenállhatatlan a pontyok számára.
A The One Secret Juice Scopex édes alappal, scopex ízesítésben akár hideg vízben is jól dolgozik, gyakorlatilag egész évben jól használható, még amurozáshoz is.
  • Kiszerelés: 150 ml

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
the-one-267-20181212113729 Gyártó The One
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!