Haldorádó Max Motion Boilie Long Life 24 mm Kókusz & Tigrismogyoró - Főzött Haldorádó Bojli

3 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 4 987,50 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó Max Motion Boilie Long Life 24 mm Kókusz & Tigrismogyoró - Főzött Haldorádó Bojli
A Haldorádó termékpalettán pont 10 évvel ezelőtt jelentek meg az első bojlis termékek. Nagyon sok szép halat köszönhettünk ezeknek mi és a termékeinket használó elégedett vásárlóink. Az évek alatt azonban egyre több olyan összetevő és alapanyag lett elérhető, megfizethető áron Európában is, amelyek egyértelműen tovább növelik ezeknek a nagyhalas csalogatóanyagoknak beltartalmát és fogósságát. Így bátran nyúltunk a bevált receptekhez, hogy még jobbá tegyük ezeket anélkül, hogy áruk a minőségükkel egyenesen arányos módon emelkedjen!
A MAX MOTION Boilie Long Life termékek prémium minőségű, etetésre és csalizásra egyaránt alkalmas bojlik „Long Life”, azaz a hosszú életű változatban. Összetevőiknek és állaguknak köszönhetően garantáltan alkalmasak a 48, sőt akár 72 órás bevetésre is. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy idő előtt szétoldódnak, vagy leáznának a hajszálelőkénkről, illetve a fehérhalak „rohamainak” is lényegesen jobban ellenállnak. A vízben folyamatosan áramolnak ki belőlük az attraktánsok, nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem veszik fel eközben az iszap szagot és megvárják a későn érkező termetesebb pontyokat is.
A LONG LIFE bojlik 2024-től már 20 mm, 24 mm és 30 mm-es méretekben is elérhetők. A tavaszi, hideg vízi időszakokban a legkisebb 20 mm-es bojlikat javasoljuk, majd ahogy nő a víz hőfoka és a halak étvágya, úgy növelhető a használt bojlik mérete is.
Hét változatban kerülnek forgalomba:
  • Halas, fehérjedús változatok: Fekete Tintahal, Fűszeres Vörös Máj, Nagy Hal
  • Szénhidrátos változatok: Édes Ananász, Kókusz & Tigrismogyoró, Spanyol Mogyoró, Champion Corn
  • Kiszerelés: 800 gramm
Kókusz & Tigrismogyoró

Az utóbbi évek nagy slágere, a vadvízi horgászatok és nagy természetesen vizek, víztározók egyik nagyponty mágnese. Egy igazi szénhidrátbomba, amely nyáron robban! A felmelegedett nyári és lassan hűlő vizekben, azaz május végétől szeptember végéig hatásos. A tigrismogyoró őrlemény és válogatott növényi összetevők mellett nagyon beletaláltunk ebbe a sokak által „foltosnak” vagy „jing-jangnak” becézett kivitelbe, amely során egy mogyoróbarna + fehér színkombinációt párosítottunk. Meggyőződésünk, hogy ez is hozzájárul a fogósságához. A golyóhoz nagyon passzul az édes, kókuszos-mogyorós aromakeverék, amelybe azonnal beleharapna az ember, annyira ennivalóan finom. További érdekessége, hogy ízes, aromás, attraktív kivitele ellenére, a legritkább esetben lehet vele az első nap hala fogni. Néhány napos előetetés után (amelyhez javasolt főtt tigrismogyorót is keverni), vissza fognak rá térni a halak és egyre nagyobbak. A Tisza-tavi horgászataink során az egyik legfogósabb, favorit bojlink. További érdekessége, hogy nem bántják a törpeharcsák sem.

A legjobb hatásfok és szelektálás akkor érhető el vele, ha egyetlen szem főtt magot vagy pelletet sem szórunk mellé, csak és kizárólag ezzel a bojlival etetünk és csalizunk! Jegyezzük ezt meg!!! Tudjuk, hogy hihetetlennek és logikátlannak tűnik mindez, de ha került mellé bármilyen főtt mag, töredéke mennyiségű halat, ja és lényegesen kisebbetek adott, mint amikor csak ezzel a bojlival etettünk. Célszerű a méreteket: 20, 24 és 30 mm-es bojlikat is keverni. Íme, egy bevált keverési mennyiség: 1 csg 20 mm-es bojli, 1/2 csg 24 mm-es bojli, 10 szem 30 mm-es bojli. A legtöbb halat a 20 vagy 24 mm-es bojlival fogtuk, de mindenképpen javasolt hozzájuk azonos ízesítésű MAX MOTION Pop Up, a hóember csali a legfogósabb csalifelkínálás ennél a bojlinál. De ha már unjuk a sok 10-15 kg-os pontyot és egy igazán nagyra vágyunk, akkor a 30+-os méretet kell feltenni Pop Up nélkül!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
-es-haldorado-ujdonsagok-882-20240111082933 Legnépszerűbb termékeink 2024-es Haldorádó Újdonságok
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Pintér Attila
2024-06-18 18:46
Nagyon meg vagyok elègedve.köszönöm a pontos gyors munkàlyukat
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!