Haldorádó Max Motion Boilie Long Life 20 mm Édes Ananász - Főzött Haldorádó Bojli

3 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 4 987,50 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Haldorádó Max Motion Boilie Long Life 20 mm Édes Ananász - Főzött Haldorádó Bojli
A Haldorádó termékpalettán pont 10 évvel ezelőtt jelentek meg az első bojlis termékek. Nagyon sok szép halat köszönhettünk ezeknek mi és a termékeinket használó elégedett vásárlóink. Az évek alatt azonban egyre több olyan összetevő és alapanyag lett elérhető, megfizethető áron Európában is, amelyek egyértelműen tovább növelik ezeknek a nagyhalas csalogatóanyagoknak beltartalmát és fogósságát. Így bátran nyúltunk a bevált receptekhez, hogy még jobbá tegyük ezeket anélkül, hogy áruk a minőségükkel egyenesen arányos módon emelkedjen!
A MAX MOTION Boilie Long Life termékek prémium minőségű, etetésre és csalizásra egyaránt alkalmas bojlik „Long Life”, azaz a hosszú életű változatban. Összetevőiknek és állaguknak köszönhetően garantáltan alkalmasak a 48, sőt akár 72 órás bevetésre is. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy idő előtt szétoldódnak, vagy leáznának a hajszálelőkénkről, illetve a fehérhalak „rohamainak” is lényegesen jobban ellenállnak. A vízben folyamatosan áramolnak ki belőlük az attraktánsok, nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem veszik fel eközben az iszap szagot és megvárják a későn érkező termetesebb pontyokat is.
A LONG LIFE bojlik 2024-től már 20 mm, 24 mm és 30 mm-es méretekben is elérhetők. A tavaszi, hideg vízi időszakokban a legkisebb 20 mm-es bojlikat javasoljuk, majd ahogy nő a víz hőfoka és a halak étvágya, úgy növelhető a használt bojlik mérete is.
Hét változatban kerülnek forgalomba:
  • Halas, fehérjedús változatok: Fekete Tintahal, Fűszeres Vörös Máj, Nagy Hal
  • Szénhidrátos változatok: Édes Ananász, Kókusz & Tigrismogyoró, Spanyol Mogyoró, Champion Corn
  • Kiszerelés: 800 gramm

Édes Ananász

Az első „szénhidrátos”, bojlink volt, amely szinte semmilyen állati eredetű fehérjét nem tartalmaz. Évek óta a kínálatunkban van, nagyon népszerű, nagyon kedvelt bojli. Rikító sárga színével, kellemes ízével, intenzív, átható ananász aromájával, nagyon gyorsan magára irányítja a figyelmet. Stabil masszív bojli, amely sokat kibír a vízben, de népszerűségének legfőbb oka, hogy gyorsan ad halat. Nem annyira szelektív, tipikus nagyhalas bojli, mint a Fekete Tintahal, Fűszeres Vörös Máj vagy a Nagy Hal, cserébe viszont szinte mindenhol jól és gyorsan fogadják a halak. Ha csupán egy hétvégét, 2-3 napot tudunk csak a vízparton tölteni, de nem a kicsi pontyokkal akarunk bíbelődni, akkor ez az egyik legjobb alternatíva etetésre és csalizásra. Ráadásul nem is kell belőle gyakorta sok. Ha 1-2 tasak mellé teszünk főtt, ízesített magvakat, vagy különböző oldódási idejű pelleteket, máris nő a csalogatóanyag mennyiség, amellyel helyben tarthatjuk a halakat, de a bojli, remekül kiválogatja, szelektálja a nagyobb egyedeket. Ne lepődjünk meg, ha nagypontyok mellett, kapitális amurok is beköszönnek, ugyanis azok is kedvelik! Tipikus melegvízi boji, amely már jó a felmelegedő és lehűlő vizekben is, de minél melegebb a víz hőfoka, annál hatásosabb! Májustól szeptemberig ajánlott a használata.

A legjobb hatásfok és szelektálás akkor érhető el vele, ha egyetlen szem főtt magot vagy pelletet sem szórunk mellé, csak és kizárólag ezzel a bojlival etetünk és csalizunk! Jegyezzük ezt meg!!! Tudjuk, hogy hihetetlennek és logikátlannak tűnik mindez, de ha került mellé bármilyen főtt mag, töredéke mennyiségű halat, ja és lényegesen kisebbetek adott, mint amikor csak ezzel a bojlival etettünk. Célszerű a méreteket: 20, 24 és 30 mm-es bojlikat is keverni. Íme, egy bevált keverési mennyiség: 1 csg 20 mm-es bojli, 1/2 csg 24 mm-es bojli, 10 szem 30 mm-es bojli. A legtöbb halat a 20 vagy 24 mm-es bojlival fogtuk, de mindenképpen javasolt hozzájuk azonos ízesítésű MAX MOTION Pop Up, a hóember csali a legfogósabb csalifelkínálás ennél a bojlinál. De ha már unjuk a sok 10-15 kg-os pontyot és egy igazán nagyra vágyunk, akkor a 30+-os méretet kell feltenni Pop Up nélkül!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
-es-haldorado-ujdonsagok-882-20240111082933 Legnépszerűbb termékeink 2024-es Haldorádó Újdonságok
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!