Haldorádó Big Feed S22 Boilie Soluble Mangó 2,5kg - Haldorádó Oldódó Bojli

4 990,00 Ft / db
Egység ár:
1 Kilogramm = 1 996,00 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó Big Feed S22 Boilie Soluble Mangó 2,5kg - Haldorádó Oldódó Bojli
A Haldorádó Big Feed S22 széria a nagymennyiségű szoktató és helybentartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amely során nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszük, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!
Az S22 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára kínál izgalmas és gazdaságos megoldást. Ezek a minőségi alapanyagokból készült, bojlik 22 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2,5 kg-os kiszereléssel bírnak, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk.
Fontos tulajdonsága, hogy „Soluble”, azaz oldódó (a víz hőmérsékletétől függő intenzitással oldódik a vízben), így gyorsan felkelti a környéken lévő halak figyelmét. Érdemes főzött bojlikkal együtt alkalmazni, így gyors hatásfokú, oldódódó csalogatóanyag, és sokáig kemény, tartós falat is lesz az etetésünkön.
Négy fogós ízben kínáljuk melyek közül minden időszakban megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Mangó, Eper & Ananász, Fűszeres Kolbász, Tigrismogyoró.
  • Kiszerelés: 2,5 kg
  • Oldódó bojli

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Szijjártó Richárd
2023-03-03 17:19
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!