The Big One Hookbait in Salt 20mm Krill & Pepper - The One Sózott Csalizó Bojli

2 590,00 Ft / Dob
1 Kilogramm (7.69 Dob) = 19 923,08 Ft
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Dob

The Big One Hookbait in Salt 20mm Krill & Pepper - The One Sózott Csalizó Bojli
A The Big One főzött csalizó bojlik prémium minőségű, mesterséges anyagoktól mentes összetétele a kapitális pontyok horgászatában hatalmas előnyt és ezáltal kimagasló eredményt biztosít. Az alapanyagok magas fehérje tartalmú, enzimkezelt szabad aminosav tartalommal rendelkező, vízben oldódó kivonatok. A folyékony összetevők is ezt a vonalat és minőséget képviselik, összhangban a fokozott hatás elérését felerősítő étvágyfokozókkal és attraktorokkal.
A bojli család összes tagjára jellemző, hogy szinte bármilyen körülmények között eredményesek, köszönhetően a sok éves fejlesztésnek. A sóban való tárolás hosszú távon frissen tartja a bojlikat, elősegítve ezzel az anyagok legjobb minőségben való megőrzését, illetve a gyors és hatékony kioldódásukat, nem mellesleg a só bizonyítottan stimulálja a pontyok táplálkozó kedvét.
A LEMON&FISH&GARLIC változat a folyékony halprotein kivonat tartalma miatt lenyűgöző eredményességgel használható, a fokhagyma és a citrom pedig a pontyhorgászatban önmagában is jó választás, de ennek a három összetevőnek a keveréke csak fokozza a sikerességet.
A KRILL&PEPPER változat a folyékony krill kivonat tartalma miatt lenyűgöző eredményességgel használható, a bors kivonat pedig a pontyhorgászatban önmagában is jó választás, de ennek a két összetevőnek a keveréke csak fokozza a sikerességet.
Az INSECT változat a kiváló minőségű rovar kivonat tartalma miatt lenyűgöző eredményességgel használható, hiszen a rovarok jelentős részét teszik ki a pontyok természetes táplálékának.
A SWEET CHILI változat a csípősséget helyezi előtérbe, ami akár nagyobb távolságra is kioldódik a vízben, ezáltal a halak messziről megérzik, illetve segítséget jelent a szelektálásban is, mert az erős ízvilág nagyon kedvelt a nagy testű pontyok körében.
Elérhető 20 és 24 mm-es változatban is, így nem kell kompromisszumot kötni a szelektálás és az oldódási idő hosszában sem.
Főzött változat lévén, lassan puhul fel és lassan is ázik szét, nyilván sok tényező befolyásolja, de nagyjából 72 órával érdemes számolni, mérettől és vízhőmérséklettől függően. A The One The Stim liquid termékcsalád segítségével még intenzívebbé tudjuk tenni a bojlikat, kiemelve az adott körülményekben legjobban teljesítő folyékony összetevőt. Használható dip-ként, de akár néhány csepp is elegendő a csalira. A The One Bait Paste család tagjainak kiemelkedő tulajdonságait is érdemes kiemelni, segítségükkel növelni tudjuk a bojlik méretét, oldódási idejét és természetesen a fogósságát is.
  • Átmérő: 20 mm
  • Kiszerelés: 130 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
the-one-267-20181212113729 Gyártó The One
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!