Haldorádó Monster Magnum 30+ mm Vörös Lazac - Haldorádó Oldódó Csalizó Bojli

3 990,00 Ft / Dob
1 Kilogramm (5 Dob) = 19 950,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Dob

Haldorádó Monster Magnum 30+ mm Vörös Lazac - Haldorádó Oldódó Csalizó Bojli
A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban, sőt 2024-től immár 30+ méretekben is elérhető a Magnum csali!
A MONSTER Magnum 30+ az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 20 mm átmérőjű, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 5 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész, akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 5-8 óra (vízhőfoktól függően).
Nagyon attraktív, nagyon ütős csali, amely különösen ajánlott nagy nyomásnak kitett, sokszor megfogott, óvatos, kapitális halak horgászata során. A balatoni behúzós nagyponty-horgászatok egyik „titkos fegyvere”!
Hatféle fogós változatban érhető el: A 2024-es új ízek közül a Fűszeres Máj magja barna, az oldódó réteg bordó, a Vajsav & Tengeri rák magja fekete, az oldódó réteg narancssárga. A Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.
  • Átmérő: 30 mm
  • Kiszerelés: 200 gramm
  • Íz / Szín: lazac / barna + bordó

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
-es-haldorado-ujdonsagok-882-20240111082933 Legnépszerűbb termékeink 2024-es Haldorádó Újdonságok
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!