Haldorádó Monster Magnum 20+ mm Máj & Vér - Haldorádó Oldódó Csalizó Bojli

3 490,00 Ft / db
1 Kilogramm (12.5 db) = 43 625,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Monster Magnum 20+ mm Máj & Vér - Haldorádó Oldódó Csalizó Bojli
A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban.
A MONSTER Magnum az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 14 mm átmérőjű, parafaőrleménnyel balanszírozott, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 6 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 2-3 óra (vízhőfoktól függően).
Nagyon attraktív, nagyon ütős csali, amely a rövid idejű, nagyhalas method feeder horgászat és a céltudatos bojlis nagyhalas horgászatok során is bevethető. Különösen ajánlott nagy nyomásnak kitett, sokszor megfogott, óvatos, kapitális halak horgászata során, de vadvízi, dunai horgászatok során is meglepően eredményesnek bizonyult, kiválogatta és megfogta a környék pontyait!
Négyféle fogós változatban érhető el: a Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.
  • Átmérő: 20 mm
  • Kiszerelés: 80 gramm
  • Íz / Szín: vér + máj / piros + barna

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Szijjártó Richárd
2023-10-26 10:43
Sebestyèn Balázs
2023-07-03 20:10
Divós János
2023-04-12 18:44
Király Webáruház, király csapat!!!
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!