Korda Goo Tropical Supreme - GOO PVA Barát Aroma

7 490,00 Ft / ü
1 Liter (8.7 ü) = 65 130,43 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + ü

Korda Goo Tropical Supreme - GOO PVA Barát Aroma
A Tropical Supreme aromát édesség és savanyúság jellemezi. Precízen készítve trópusi keverék édes és savanyú citrus ízek felhasználásával. Az üveg kinyitásakor kapott ínycsiklandó illat erőteljes, ez a folyékony csalogató egy olyan vonzó illatot áraszt, amely messzire és széles körben keveredik a vízben, vonzza a halakat a csalinkhoz az elbűvölő illatával.
Gondosan választottunk ki erős, fanyar, citrusos ízek keverékét, amelyek ötvözik a trópusi gyümölcsök vonzó illatát a Kiana Carp Goo technológia bizonyított hatékonyságával. A táplálkozási válaszokat kiváltani hivatott Tropical Supreme olyan élményt nyújt, amelynek a halak egyszerűen nem tudnak ellenállni.
Az évek során megtanultuk a citrusos ízek "varázsát" termékskálánkban használni és annak az az oka, hogy termékeink közöl nagyon sok tartalmazza ezeket az édes, savanyú, citrusos összetevőket.
A Tropical Goo Supreme sárga és megváltoztatja a horogcsalid színét, amikor ásztatjuk benne, ugyanúgy, mint más Goo is. Ez a 'Supreme' változat folyékonyabb konzisztenciával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy jól beázzon a horogcsalik belsejébe, vagy tökéletesen beborítsa az etetőanyagot. Akár bojlikat, pelleteket vagy magokat is használsz, egyszerűen alkalmazz egy bőséges bevonatot a Tropical Goo Supreme-ból, hogy növeld a csalid vonzerejét és növeld az esélyeidet a sikerre.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!