CC Moore Feedstim XP Liquid 500ml - CC Moore Étvágyfokozó Aroma

6 990,00 Ft / db
1 Liter (2 db) = 13 980,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

CC Moore Feedstim XP Liquid 500ml - CC Moore Étvágyfokozó Aroma

A CC Moore a Feedstim XP folyékony étvágyfokozóval egy olyan fenomenálisan kiemelkedő terméket fejlesztett ki, amely minden bizonnyal a jelenleg kapható legjobb és legintenzívebb folyadék. A rendkívül sikeres Feedstim XP segítségével olyan eredményeket tudtak a pontyhorgászok felmutatni, amelyet eddig egyetlen egy komplex adalékkal sem sikerült elérniük, sem az Egyesült Királyságban, sem pedig Európában.

A legendás hírű termék több mint egy étvágyfokozó, mivel az összetevői révén a pontyok természetes tápanyagforrásként azonosítják. Többek között olyan anyagokat tartalmaz, amelyek az adott vízben nem találhatók meg a természetes táplálék formájában. A kiváló minőségű természetes ízfokozókat kombinálták az esszenciális aminosavakkal és néhány olyan titkos összetevővel, amely még az étvágytalan halakat is garantáltan kapásra ösztöni. A természetes kivonat kizárólag gyógyszerészeti tisztasággal és fantasztikus vízoldékonysággal rendelkezik. Az alap összetevői között megtalálhatók az élelmiszeriparban és az állati takarmányozásban is használt kivonatok.

Használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek, még a legnehezebb vizeken is. A sűrű, magas sótartalmú folyadék párosul egy érdekes, és nagyon intenzív kissé talán kávéra emlékeztető illattal, amely kiválóan oldódik minden vízhőmérsékletnél. A vízbe érkezve hatása rögtön érvényesül és szinte azonnal nyomelemeket közvetít, amelyet a pontyok ösztönösen már nagy távolságból is felismernek. Bármely csalinak drámai módon megnöveli a vonzerejét. Bátran használhatjuk még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Hatását a rövid és a hosszabb horgászatokon is egyaránt kifejti. A PVA termékeket nem oldja.

  • Kiszerelés: 500 ml
  • PVA barát aroma

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
cc-moore-779-20220502184355 Gyártó CC Moore
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Povázson Gábor
2024-02-04 17:35
Kovács Gábor
2022-07-18 19:18
Balogh János
2022-06-01 21:19
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!