Haldorádó SpéciAdditive Epres Joghurt - Haldorádó Aroma

2 490,00 Ft / db
1 Liter (3.33 db) = 8 300,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó SpéciAdditive Epres Joghurt - Haldorádó Aroma
A SpéciAdditive adalékok nem mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Halolaj komplex, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Kókusz + Tigrismogyoró, Mangó kivonat, Folyékony Sajt, valamint Epres Joghurt.
Az Epres Joghurt egy nagyon kellemes ízű és illatú sűrű folyadék, amely főként az édesszájú pontyok, amurok (és horgászok) kedvence lesz! Elsősorban a hidegvízi horgászatok során tudja az ezzel kezelt etetést felrobbantani, annak hatásfokát jelentősen növelni. A szokott módon magvakhoz, pelletekhez, vagy bojlikhoz keverve a leghatékonyabb. De ízesíthetünk vele stick mixeket (a PVA hálót nem oldja) és létrehozhatjuk segítségével egyedi etetőanyag keverékünket is!
  • Kiszerelés: 300 ml

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!