Benzár Mix Beat Steam Aroma 250ml - Ananász

1 490,00 Ft / db
Nem rendelhető


Benzár Mix Beat Steam Aroma 250ml - Ananász

Az új Benzar Mix aromák méltán legkülönlegesebb tagja a Bait Steam! Már a neve is arra utal, hogy egy nem hétköznapi aromáról van szó. A Bait Steam egy hihetetlenül sűrű, szirupszerű folyadék, amely nem csak ütős aromával, hanem rendkívül élénk színnel is rendelkezik! Elsősorban az etetésre szánt takarmány és más csalogatóanyagok ízesítésére érdemes használni. Először nyomjuk rá a kívánt mennyiséget a magvakra, bojlikra vagy pelletekre, majd jó alaposan rázzuk össze a vödör tartalmát, hogy az aroma valósággal „körbefogja” az összes szemet. Így fog a víz alatt megfelelően működni! Az aroma a vízoszlop teljes magasságában nyomot hagy a fenékre érkezés során, majd lassan oldódva fejti ki csalogatóhatását. Mivel nem csak horizontálisan, hanem vertikálisan is remekül dolgozik ez a PVA-barát locsoló, ezért egy hatalmas aromafelhőt hozhatunk létre segítségével az etetésünkön.

6 különböző ízben kapható a termék, melyek között van kettő igazán édes, az emberi orr számára is kifejezetten kellemes típus, a csoki-narancs, illetve az ananász. A másik négy variáns közül kettő, a fokhagyma-robin red és a chili-krill, a fűszeres-halas vonalat képviseli, míg a májolaj és a zöldajkú kagyló ízesítésű a klasszikus, „büdös” aromák közé sorolható.

Tipp: A nyári, vízközti horgászatok során csodákra képes ez az aroma! A vízközt tartózkodó halakat az etetésünkre csalja a nagy köd, ezt követően pedig már rajtunk a sor, hogy megfogjuk őket!

  • Kiszerelés: 250 ml
  • Íz: ananász

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!