Haldorádó N-Butyric Spray Vajsav + Méz - Haldorádó Melegvízi Aroma Spray

1 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó N-Butyric Spray Vajsav + Méz - Haldorádó Melegvízi Aroma Spray

2022-ben került forgalomba az N-Butyric Pop Up csalicsalád, amely eredetileg a nyári, felmelegedett vizek horgászataihoz készült. Annak ellenére, hogy szezonálisnak gondolt csalikról van szó, lehengerlő volt a horgászok érdeklődése az év teljes időszakában. A szúrós szagú, mégsem kellemetlen aromájú golyócskák bizonyították fogósságukat. Sikeressége egyértelművé tette, hogy etetőanyag formában is van helye a szortimentben egy vajsavas kollekciónak.

Az N-Butyric Spray, hasonlóan a TORNADO Activator Spray-hez, egy kisméretű pumpás üvegcsében kerül forgalomba. Használata egyszerű, mindössze a megtöltött kosárra vagy a csalira kell fújni, így megsokszorozza annak csalogatóhatását. Egyértelműen nyári, meleg vízi horgászatok során ajánlott, akár ponty, akár amur horgászatához.
Ahogy az N-Butyric család többi tagja, ez is négyféle változatban kerül forgalomba: Vajsav Natural (színtelen), Vajsav + Sajt (narancssárga), Vajsav + Méz (citromsárga), Vajsav + Szilva (sötétkék). A színes változatok a vízben halványan felhőznek, így némi vizuális ingert is szolgáltatnak.
  • Kiszerelés: 30 ml
  • Ízesítés: vajsav + méz

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!