Stég Product Natural TTX Groundbait 1 kg - Stég TTX Etetőanyag

990,00 Ft / Csom
Nem rendelhető


Stég Product Natural TTX Groundbait 1 kg - Stég TTX Etetőanyag
A kukorica olaj préselése során képződő termék, amelynek igen magas szénhidráttartalma és nem mellesleg erős kukorica illata és aromája van. Régebben elsősorban etetőanyagokhoz adagolták adalékként. Azonban az utóbbi években a felmelegedő, illetve meleg vízek elsőrangú etetőanyaga önállóan is. A rendkívűli fogósságát természetes kukorica aromájának és magas szénhidráttartalmának köszönheti.
A melegebb vízekben a túlzott aroma nem mindig hozza meg a várt sikert, illetve hosszabb távon, több órás horgászatokon egyértelműen nem jó a magas aroma bevitel. Sokkal eredményesebb ha a horgászat kezdetén aromázunk utána pedig fokozatosan elhagyjuk és csak az etetőanyag natúr aromája marad meg.
A meleg vízekben a halak magas szénhidrát tartalmú anyagokat keresnek a megnövekedett anyagcsere miatt. Ennek magas szintje miatt ugyancsak verhetetlen a késő tavaszi, nyári és őszi hónapokban. Arra is tökéletesen használható, hogy a bevált, de aromás etetőanyagunkhoz adagoljuk, ezzel csökkentve az aroma töménységét és megnövelve az etetőanyagunk fogósságát.
Kiválóan alkalmas szemes anyagok, pelletek bevitelére is, mivel bekeverve igen jól tapad, ugyanakkor a vízben igen hamar oldódik. Különböző szemcsemérete miatt a halak egyaránt találnak kis és nagyméretű szemcséket is az etetésen.
  • Kiszerelés: 1 kg
  • Íz: Kukorica

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
steg-product-16500 Gyártó Stég Product
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Szalay Attila
2022-08-09 18:38
Tamás Dudás
2022-08-09 07:44
Raffai Attila
2022-05-30 16:13
kecskeméti gábor
2022-05-05 19:28
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!