Haldorádó Carp Additive Sörélesztő 300 gramm - Haldodrádó Sörélesztő Adalék

1 190,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (3.33 Csom) = 3 966,67 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó Carp Additive Sörélesztő 300 gramm - Haldodrádó Sörélesztő Adalék
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick mix-ek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroklorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A por alakú (porlasztva szárított) sörélesztő a sörgyártás melléktermékeként keletkezik. Az erjesztéshez használt Saccharomyces Cerevisae élesztőt, illetve a képződött biomasszát a gyártási folyamat lezárultával szárítják és porítják. Így egy inaktív (tehát erjedést már nem generáló), de tápanyagokban igen gazdag termék képződik. Aminosavakban gazdag, komplett B-vitamin sorral rendelkező alapanyag ez, jellegzetesen kellemes illattal. Egyéb alapanyagokhoz nagyjából 5% körül szokás adagolni, jó kötőanyag. Főtt magvak ízesítésére is remekül használható, azok vonzerejét nagyban fokozhatja.
  • Kiszerelés: 300 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Stánicz László
2022-04-01 16:45
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!