Haldorádó Carp Additive Robin Red 300 gramm - Haldorádó Robin Red Adalék

3 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (3.33 Csom) = 13 300,00 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó Carp Additive Robin Red 300 gramm - Haldorádó Robin Red Adalék
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick mix-ek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroklorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A Robin Red egy angol cég, a Haith’s által kifejlesztett adalék. Fő összetevői a különféle fűszerek (köztük a termék piros színét kölcsönző paprikaőrlemény), darált aprómagvak, olajok. Eredetileg díszmadarak számára készítették, de a 70-es évek óta a horgászok körében futott be nagyobb karriert. Angliában, illetve licensz alapján még néhány másik országban gyártják. Pontos összetétele nem ismert, a termék elnevezése pedig védjegyoltalom alatt áll. Fűszeres karakterű bojli készítése folyamán adagolása 5-10% közötti mennyiségben javasolt.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
  • Kiszerelés: 300 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!