Haldorádó Carp Additive Krill Liszt 300 gramm - Haldorádó Krill Adalék

3 490,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (3.33 Csom) = 11 633,33 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó Carp Additive Krill Liszt 300 gramm - Haldorádó Krill Adalék
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick mix-ek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroklorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A Krill liszt a hideg vizű óceánokban halászott antarktiszi krill (Euphausia Superba) rákokból készített fehérjeliszt. A krill a halak számára teljesen természetes táplálékforrás, hiszen a fitoplanktonokkal együtt a tápláléklánc alapkövét képezi. A pontyhorgászok az elképesztő csalogatóhatása és kiváló beltartalmi adottságai miatt használják a bojlikészítés során. Jól emészthető, magas fehérjetartalmú termék, gazdag esszenciális aminosavakban!
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverékek felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
  • Kiszerelés: 300 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Balogh Istvan
2022-06-22 12:24
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!