Reiva Silent Pergető Bot - Reiva UL Pergető Bot 1,75m 0,5-7 gramm

28 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Reiva Silent Pergető Bot - Reiva UL Pergető Bot 1,75m 0,5-7 gramm

A Reiva Silent pergető botok az UL pergetésre lettek kifejlesztve. Kívánatos megjelenéssel rendelkezik, ami egyedülálló a könnyű pergetőbotok között. A blankot egyedi minta teszi különlegessé. Minőségi gyűrűsor fut végig a boton, ami nem nehezíti el az amúgy is pehely könnyű botot. Parti és csónakos pergetésre egyaránt alkalmas magas minőségű carbon anyagból készült pergető horgászbot család. Kiváló minőségű parafával van borítva a nyélrész.

Ultralight kategóriájú botsorozat, ínyenc pergetőknek! A közkedvelt, gyors akciójú botok mellett egyre inkább igény mutatkozik a progresszívebb akciójú botokra, elsősorban az ultra light kategóriában. Ennek az az oka, hogy könnyű csalikat nagyon nehéz gyors, feszes botokkal pontosan és messze dobni. Ide olyan akció kell, ahol a bottest nagyobb része folyamatosan dolgozik. A SILENT botok egyenletes íven görbülő botteste nem csak a dobásnál előny, hanem fárasztáskor sem akadnak le még a puhább szájú ragadozók sem, mivel a bot rugalmassága minden kirohanást precízen lekövet.

A portugál parafával felépített megemelt átmérőjű markolat tökéletesen simul a kézbe, rövid nyelének köszönhetően egykezes dobások is jól kivitelezhetőek vele. A 48T carbon szövet rendkívűl kis súlyú bot építését tette lehetővé, így egész nap dobálhatunk elfáradás nélkül. Érzékenysége egyedülálló, a wobbler minden billenését, a felszedett hínárszálak érzését is szinte tökéletesen közvetíti a tenyérbe. Azonban nem csak wobblerezésre, hanem finom gumihalazásra is kiválóan alkalmas. A sügerek, kősüllők finom csipkedéseit is azonnal jelzi az érzékeny spicc. A bothoz illő extra könnyű, magasított lábú SEAGUIDE gyűrűsort kapott, amely megakadályozza, hogy a lepergő zsinór hozzáverődjön a bottesthez és ezzel a dobástávolságot lecsökkentse. A gyűrűk kemény SIC betéttel rendelkeznek, amelyek nem tesznek kárt még a vékony fonott zsinórokban sem.

  • Hossz: 1,75 méter
  • Dobósúly: 0,5-7 gramm
  • Tagok száma: 2 db
  • SIC gyűrűsor
  • Parafa nyél

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 1,75
Tagok száma 2
reiva-292-20191108132748 Gyártó Reiva
pergeto-horgaszoknak-ajanljuk-795-20220926105135 Legnépszerűbb termékeink Pergető horgászoknak ajánljuk
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!