Reiva Stream 210MH 10-30g Pergető Bot 2,10m

26 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Reiva Stream 210MH 10-30g Pergető Bot 2,10m

Reiva Stream Pergető bot családot akkor ajánljuk, ha  minőségi pergető botot keresel megfizethető áron. A gondos tervezés és igényes gyártástechnológia jellemzi ezeket a pergető botokat. A könnyű light botoktól kezdve a wobbleres pergető botokig bárki megtalálja a neki megfelelőt. Csúcsminőség megfizethető áron!
A REIVA széria belépő kategóriája, kitűnő ár-teljesítmény aránnyal. Elegáns minőségi kidolgozás jellemzi a bot megjelenését, magas minőségű kiegészítőkkel! A kimondottan a magyar piacra tervezett botokat átgondolt fejlesztési koncepcióval hozták létre. Ebben az árkategóriában eddig nem lehetett találni olyan botokat amelyek ilyen gyors bottest mellett érzékeny akciót is kínáltak. A botok súlyát a lehető legalacsonyabban tartották, ami még nem veszélyezteti a strapabíróságot. Az egész napos pergetés sem okoz gondot ezekkel az eszközökkel. Mindezt rendkívül vékony botátmérő mellett tudták megcsinálni, ami ugyancsak egyedülálló a kategóriában. A gyors bottest teszi lehetővé a precíz dobások kivitelezését, illetve a gyors reagálást a kapásokra. A bottest első harmadának érzékenysége lehetővé teszi a tökéletes csalivezetést, hiszen minden rezdülést azonnal jelez, legyen az a fenék egyenletlensége vagy a finnyásan odanyúló süllő.
Prémium minőségű SEAGUIDE Atlas Performance típusú gyűrűkkel szerelték, amely távol tartja a zsinórt a bottesttől, nem engedi hozzáverődni, ezzel is növelve a dobástávolságot és a dobási pontosságot. Ez a gyűrűtípus megemelt kopásállóságú, de vékony betéttel készül, ezért különösen ellenálló a fonott zsinór okozta kopásnak. A spiccgyűrű csavarodásmentes típus, amelyre nem tekeredik fel a vékony fonott zsinór, ami sok bosszúságot tud okozni a horgászat során. Az orsótartó az egyik legkedveltebb TVS típus, ami kényelmes fogást nyújt és biztosítja, hogy minden rezdülést azonnal érzünk a tenyerünkben, ezért azonnal tudunk reagálni még a legfinomabb kapásokra is. A nyélrész kiegészítői prémium minőségű EVA anyagból készültek, amely a hidegebb időkben is komfortos horgászatot tesz lehetővé. A nyélhosszt minden egyes méretnél külön úgy állították be, hogy az orsót rátéve, tökéletes legyen a bot súlypontja ami nagyon fontos a dobás, illetve a csalivezetés szempontjából is.
Úgy állították össze a szériát, hogy majdnem minden pergető szituációra lehessen megoldást találni közöttük. Akár egy rendkívül finom tavi süllőző-sügerező botot, vagy egy határozott akciójú, kemény folyóvízi gumihalas botot keresünk. Ebben a szériában megtaláljuk a megfelelő pálcát!
  • Hossz: 2,10 méter
  • Tagok száma: 2 db
  • Dobósúly: 10-30 gramm
  • Osztott nyél
  • SIC gyűrűk

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.10
Tagok száma 2
reiva-292-20191108132748 Gyártó Reiva
pergeto-horgaszoknak-ajanljuk-795-20220926105135 Legnépszerűbb termékeink Pergető horgászoknak ajánljuk
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!