-31%

By Döme Team Feeder Gold Serie Feeder Bot 360L 20-55 gramm - By Döme World Champion 3,60 méter

86 990,00 Ft / db
Akciós ár:
59 990,00 Ft / db
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2023. november 4. és 2024. április 3. között érvényes vagy a készlet erejéig!

By Döme Team Feeder Gold Serie Feeder Bot 360L 20-55 gramm - By Döme World Champion 3,60 méter

Az új By Döme TEAM FEEDER Gold Serie botcsalád megalkotása, a 2019-ben Dél-afrikai Köztársaságban csapat VILÁGBAJNOKI címet szerző Döme Gábor nevéhez fűződik, így joggal viselheti a "WORLD CHAMPION" megnevezést is. Ezeket a botokat a céltudatos, gyakorlott feederhorgászoknak ajánljuk, legyen szó hosszú előkés, vagy method módszerről, legyen szó leheletfinom élménypecáról, vagy a vérre menő, profi horgászversenyről, ezek a botok MINDENHOL maximálisan teljesítenek majd! Légies könnyedség, elképesztően vékony bottest, rendkívüli gyorsaság és soha nem látott rugalmasság jellemzi. Mindehhez egy olyan tökéletes görbületi ív és karakterisztika párosul, amely a gyakorlott feederezőket is ámulatba ejti. A bottest (blank) alapanyaga, japánból származó IMT-12 Power Carbon, amely további kevlárhálós erősítést kapott, így gyakorlatilag törhetetlenné téve a botot megfelelő használat esetén.

A vékony, kecses bottestetet legújabb fejlesztésű titán-króm gyűrűkkel szerelték, amelyek kizárólag a prémium kategóriás botok kiváltsága, ugyanis fele olyan súlyúak és dupla élettartamúak, mint a legjobb, legkeményebb SiC gyűrűk. A bot nyele parafa borítást, míg a nyélvég vastagított EVA markolatot kapott. Talán mondani sem kell, hogy a lehető legprofibb (hézagmenetesen rögzíthető) orsótartóval lett kiegészítve, hisz egy olyan botnak, amelynek akár versenyeken is kell bírnia a maximális terhelést, minden eleme kompromisszummentes kell, hogy legyen! A botok rezgőspiccei is illeszkednek a botokhoz, de van ezek között erősebb un. „pontyos” = Gold Carp, amelyek megtámasztott talpakkal ellátott spiccgyűrűvel szerelt változatok. És vannak szuperfinom „keszeges” = Gold Fine, hagyományos spiccgyűrűvel szerelt változatok is. Természetesen mindegyik bothoz 3 különböző erősségű rezgőspicc jár, amelyek mindegyike jól látható piros színezetet kapott, ezek típusa, erőssége a lenti listában olvasható. Az exclusive kivitelhez igazodik a botok igényes, merev hordtáskája is, amelyben garantáltan sérülésmentesen szállíthatók azok.

A By Döme TEAM FEEDER Gold Serie 360L a leggyakrabban használt méretű és karakterisztikájú „verseny” feederbot, amely jó választás lehet keszeges és finom pontyhorgászat során.

  • Javasolt kosárméret: 15-35 gramm
  • Dobótávolság: 20-60 méter
  • Rezgősiccek típusa, erőssége: Gold Fine: 0.5 oz, 1 oz, 1.5 oz
  • Súly: 209 gramm
  • Nyéltag átmérő: 12 mm
  • Hossz: 3,60 méter
  • Tagok száma: 3+3 db
  • Dobósúly: 20-55 gramm
  • Tagok száma: 3+3 db

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 3.60
Tagok száma 3
by-dome-team-feeder-239-20240205182444 Gyártó By Döme Team Feeder
extrem-akciok-258-20220923123156 Legnépszerűbb termékeink Extrém Akciók
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!