Haldorádó Felszíni Busázó Úszó - Haldorádó Busa Úszó Silver Carp

7 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Felszíni Busázó Úszó - Haldorádó Busa Úszó Silver Carp
A Haldorádó felszíni busázó úszó a fehér és a pettyes busa céltudatos horgászatára kifejlesztett bivalyerős, nagy teherbírású úszós szerelék. A vízfelszín közelében úszkáló halak megfogásában segít.
Az úszó használatbavétele nagyon egyszerű, mindössze a tetején lévő forgóba kell belekötni a főzsinórt, felcsalizni a horgokat, megtölteni a spirálkosarat, és már dobható is! Az úszó önsúlya (horgokkal együtt) 47 gramm, és a kosárba akár 135 gramm súlyú nedves, jól felhőző etetőanyag is tölthető. Ezek együttes tömege 182 gramm is lehet! Fontos, hogy ehhez megfelelő erősségű horgászbotot és kellően vastag zsinórt vagy fonott dobóelőkét válasszunk! A horgokra célszerű technopufit tűzni, ezzel is kikönnyítve azokat. Ezek pont akkorák legyenek, hogy „súlytalanná” tegyék a horgokat, de semmiképpen se emeljék el a kosár mellől. Az úszó 3 horoggal van szerelve, de ez nem minden vízterületen engedélyezett, kérjük, tájékozódjon a helyi szabályzatról a horgászat megkezdése előtt! Az úszó használata a 3 tűhegyes horog miatt rendkívüli körültekintést igényel, nehogy a kezünkbe akadjanak. Gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kutai Zoltán
2022-12-03 16:53
Sokadik rendelésem után is csak azt tudom mondani, egy nagyon jó webáruház egy szuper csapattal a háttérben. Telefonos, emailes értesítés a csomag indításról,gondos csomagolás, gyors postázás! Köszi!
Rácz Enikő
2022-02-08 18:00
Mester Marcell
2021-10-18 08:57
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!