Wizard Live Bait Rig Tirolifás Rablóhalas Szerelék - Light

1 690,00 Ft / db
Nincs raktáron


Wizard Live Bait Rig Tirolifás Rablóhalas Szerelék - Light
Rapid, előre elkészített szerelékeink sikerét követve, készítettünk a rablóhalas módszerek kedvelőinek is egy kiváló alternatívát, mely a Wizard szortimentet bővíti.
Jelen Live Bait Rig szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid tirolifás - süllőző élőhalas összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a ragadozós módszerekkel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt.
A tirolifa egy speciálisan kialakított nehezék, mely kikönnyítésének köszönhetően lebegni fog a vízben. Leggyakrabban a süllőhorgászat kapcsán sikeresen alkalmazott típus.
A termék a súlyozás feletti rész miatt, a fenékre érkezés után nem fekszik el, hanem ellenkezőleg, felemelkedik, ezáltal a bevetett csalinkat a felsőbb vízrétegekben is tökéletesen felkínálhatjuk a ragadozó halak számára.
Alakja hosszított, így kiváló dobási paraméterekkel bír.
A tirolifa mellett a Live Bait Rig 2 darab T-Távtartót (ennek köszönhetően a kishalak mozgása tökéletesen szabad lesz) és 2 darab kiváló minőségű süllőző horgot is tartalmaz, mely 0,30 mm-es Fluorocarbon zsinórra van felkötve, mely végén egy karabineres forgó található.
Felszerelése rendkívül egyszerű, csak a szerelék végén lévő kapcsot kell felkötni a főzsinórra, majd 2 darab kihalat kell a horgokra tűzni. Ennyi az egész.
Angolnázáshoz, egyéb élőcsalikhoz, mint nadály és kanadai giliszta is tökéletes alternatíva!
  • Light 20 gramm
  • Horog méret: 2 db 2-es
  • Átmérő: 0,30 mm
  • Szakítószilárdság: 13 kg

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
wizard-136-20220628111819 Gyártó Wizard
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!