Cheburashka L&K Winged Jig Size:S 11gr

1 090,00 Ft / Csom
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Cheburashka L&K Winged Jig Size:S 11gr

A pergetés tipikusan az a horgászmódszer, ahol szinte minden esetben alkalmaznunk kell valami újdonságot! Lehet ez egy új csalivezetési módszer, vagy egy szokatlan műcsali. Sokszor a horgászat eredményessége múlik azon, hogy a régi gumihalainkat, wobblereinket dobáljuk, vagy éppen bevetünk valami teljesen szokatlant, mint az L&K Winged Jig.

Lukácsi Béla és Dr. Kovács Adrián évről évre gondoskodik arról, hogy a ragadozó halaknak egy perc nyugtuk se legyen a hazai vizeken. Teszik ezt a horgászataik során, és áttételesen az általuk kitalált felszerelésekkel, kiegészítőkkel. Így van ez legújabb jigfejükkel is, melyet kombinálhatunk gumihalakkal, twisterekkel, és gumiférgekkel, gumigilisztákkal is. Akasszuk horgunkat a műcsalival együtt a drótozás felső részébe, majd pedig igazítsuk el úgy, hogy az ólom felőli oldalon legyen. Egyaránt használhatunk hagyományos hosszúszárú-, és offset horgokat is.A zsinór helye pedig legyen a másik oldalon a plexi alján elhelyezkedő drót fül. A pergetés minden szerelmese meg fogja találni a számára megfelelőt, mivel többféle méretben és súlyban kerül forgalomba, így könnyen optimalizálhatjuk csalinkat folyóvízre és állóvízre egyaránt.

Egyedülálló mozgása még azokat a halakat is táplálkozásra bírja, melyek előtt a nap folyamán csoportosan húztak el a wobblerek és gumihalak tucatjai. Használjuk bátran, mivel a pergetésben az újdonság jó és talán ez a műcsali fogja meghozni életünk halát!

  • Méret: S
  • Súly: 11 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
lukacsi-and-kovacs-l-and-k-12913 Gyártó Lukácsi & Kovács (L&K)
pergeto-horgaszoknak-ajanljuk-795-20220926105135 Legnépszerűbb termékeink Pergető horgászoknak ajánljuk
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!