Korum Boppers Etetőrakéta Méret: XL - Korum Etetőrakéta

8 390,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Korum Boppers Etetőrakéta Méret: XL - Korum Etetőrakéta
A tökéletes etetőrakéta megérkezett. A Korum Bopper egyedülálló súlyozási rendszerrel rendelkezik, ahol cserélhető súlyokkal lehet beállítani a Bopper merülési sebességét és súlyát. Ez egy belső betöltő módszerrel működik, amely az orrkúp belsejében van elrejtve. A súlyok fánk alakúak és a belső szárra vannak helyezve. Az orrban lévő kis kézikerékkel rögzíthetők a helyükre. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy először finoman állítsák be az etetőrakéta súlyát. Sőt, magát a Boppert is nagyon aerodinamikusra tervezték, rakéta stílusú formája szabadon repül a levegőben és süllyed a vízben. A hátsó bordák stabilizálják a Boppert, ami azt jelenti, hogy rendkívül pontosan dobható.
A fő üregszakasz két részből áll, amelyek terhelésre nyílnak ki. Amikor a Bopper a tó - vagy mederbe ütközik azonnal kinyílik. A rozsdamentes acél csap felfelé nyomódik a test belsejében, és kinyitja a csapóajtót, és kinyitja azt, hogy lerakja a csalit. A testen lyukak találhatók, hogy sokkal könnyebben kivehető legyen a gyors folyású vízben. A csali betöltése egyszerű, a főüreg formája miatt pedig sokkal több csali fér bele, mint a házilag készített alternatívákon. A Boppernek két mérete van, amelyek különböző követelményeknek felelnek meg, és mindegyik változat használható belső súlyozással vagy anélkül, ha kívánja.
A standard változat 30 grammos alapsúllyal és 2 további 30 grammos súllyal rendelkezik. Az XL-es változat 60 grammos alapsúllyal és 3 további 30 grammos súllyal kerül forgalomba.
  • Méret: XL
  • Zöld szín
  • Egyedülálló nyitó mechanizmus

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korum-11921 Gyártó Korum
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kovács Bence
2023-01-14 17:07
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!