Haldorádó Dart Metal Method Kosár - L 65 gramm Haldorádó Fém Method Feederkosár

2 190,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Dart Metal Method Kosár - L 65 gramm Haldorádó Fém Method Feederkosár

Az új Haldorádó Dart Metal method feederkosár alapanyaga fém, amely egyetlen darabból van kiöntve. Azt nem állítjuk, hogy elpusztíthatatlan. Egy azért biztos, fel kell gyűrni hozzá a gatyaszárat, hogy ebben kárt lehessen tenni. Így akár rá is lehet lépni, át lehet menni rajta autóval, földhöz lehet verni, ezeket is bírja. Azt javasoljuk, szándékosan ne akard összetörni, de ha véletlenül rálépsz nem fog összetörni.

Az első generációs műanyag alapú Dart kosártól további két paraméterében tér még el. A kosár alján 6 db apró kapaszkodó karom található, amelyek a kisebb súlyú kosarakat is remekül stabilizálják, sokkal kevésbé csúszik el kemény aljzaton. Az alul található fő súly minden kosáron aszimmetrikus, a súlypont a kosár eleje felé mutat, ezáltal sokkal stabilabb a repülési íve!

Minden csomagban egy fém kosár és egy műanyag vezetőszár található. Ha nem túl nagy távolságba kell bevetni, akkor szükségtelen felpattintani a vezetőszárat, de 60 méter felett mindenképpen ajánlatos, mert drasztikusan növelhető a dobás stabilitása, pontossága és nem utolsósorban az elérhető távolság. Vezetőszárral úgy repül, mint a nyílvessző.

Az L méret kifejezetten ajánlott a finom, pontos és középtávú, azaz 60-80 méteres horgászatokhoz. A nagyobb, XL méret a 80 méter feletti távok könnyed eléréséhez. Határ a csillagos ég, de nagyban függ a használt felszereléstől és horgász dobótechnikájától, hogy végül meddig repül a végszerelék. A kosarak jól átgondolt kialakítása és precíz tervezése biztosítja, hogy rendkívül erős lendítés mellett is megmaradjon ezekben az etetőanyag, ezt az alsó + felső korlát és az oldalperem garantálja. Nagyméretű csalik is belehelyezhetők, és a horog is nagyon nehezen akad bele. Ezek a Long Cast kosarak gumis töltőjéhez vannak optimalizálva.
  • Teljesen fém
  • Méret: 65 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Magyar istván
2024-05-15 16:42
Megyesi János
2023-05-18 20:38
Siető Bertalan
2023-01-16 18:43
Mindig rendben volt minden. Szuper csapat 🙂
Pál Bukta
2022-09-24 16:23
Sándor Ujj
2022-08-09 12:21
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!