9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Haldorádó Feederkosár - Dart L 40 g

Bruttó ár:
990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

Haldorádó Feederkosár - Dart L 40 g

Túlzás nélkül állítjuk, hogy a nagytávolságú method feeder horgászat specialistái a magyar horgászok, látva a többi nemzet horgászatát. Ennek kifejezetten nagy kultusza van hazánkban és a horgászok döntő többsége könnyedén dob, akár 100 méter feletti távokba is method kosárral. Ehhez megvannak a megfelelő botok, orsók és kosarak. Az új Dart method feeder kosár is egyértelműen ezt a célt szolgálja!

A kisebb L-es méretet kifejezetten ajánlott a finom, pontos középtávú, azaz 60-80 méteres horgászatokhoz, míg az XL-es méretet pedig 80 méter feletti távok könnyed eléréséhez. Hol lehet ennek a vége? Határ a csillagos ég, de nagyban függ a használt felszereléstől és horgász dobótechnikájától, hogy végül meddig repül a végszerelékünk. A kosarak jól átgondolt kialakítása és precíz tervezése biztosítja, hogy rendkívül erős lendítés mellett is megmaradjon ezekben az etetőanyag, ezt az alsó + felső korlát és az oldalperem garantálja. Nagyméretű csalik is belehelyezhetők és a horog is nagyon nehezen akad bele. A vezetőszár, végén 4 lapkával, nagyon stabillá teszi a repülést. Még erőteljes oldalszélben is, sebészi pontossággal lehet ezekkel dobni.

Fontos megemlíteni, hogy ez a kosár egyetlen anyagból van kiöntve , a vezetőszár sem ragasztott, így elképzelhetetlen, hogy lecsússzon róla. Nagyon-nagyon stabil, masszív darab mindegyik, és emellett nagyon precíz és szép az öntése mindegyiknek. Sehol egy sorja vagy megfolyás, egyszerűen igényes és jól megcsinált kosarak, amelyek csak azt tudják, amire kitalálták őket! Ezek a Long Cast kosarak gumis töltőjéhez vannak optimalizálva.

  • Súly: 40 gramm
  • Méret: L
  • Szín: Fekete

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó

Ezt a terméket is vásárolták, amikor ezt vették
Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kővári Attila
2021-03-29 09:33
Minden ok!
Jakab Zsolt
2021-03-01 20:38
Az ingyenes szállítás alsó határa nagyon kedvező , és a vásárlási ajándék is szuper !!
paragh szilveszter
2020-09-23 17:03
Ha rendelnek egy fedeer botot akkor a hozzá tartozó spiccet ne rakják rá,mert szállítás közben eltörik!
Csorba Sándor
2020-08-10 18:22
Több horgsz társának ajánlottam az oldalt mert én eddigi tapasztalatok alapján itt kaptam meg azt amit megrendeltem időben (meglepően hamar) és nem utolsó sorban minőséget is hozzá tenném
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!