Haldorádó Dart Etetőkosárhoz Vezetőszár

1 190,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Dart Etetőkosárhoz Vezetőszár

Aki megszokta és megkedvelte a Flat típusú kosarakat, vagy ragaszkodik a Preston típusú töltőszerszámokhoz az gyakorta nem is akar más típust használni, viszont gyakorta szembesülnek vele, hogy kosaruk a távoli horgászatokhoz már egyáltalán nem alkalmas. Láttunk már számos házi tuningot, amellyel stabilabbá lehet tenni a kosár röppályáját és messzebbre is dobható. Nos, erre nekünk is van egy profi gyári megoldásunk. A Haldorádó Vezetőszár egy kúpos, dart szárnyakkal ellátott 8 cm hosszú cső, amely a Flat L és Flat XL kosarak végét lezáró 1,5 cm-es kúpos végre passzol tökéletesen. Használatával, az átlagos távolságok meghorgászására alkalmas kosárból, máris egy profi távdobó kosarat tudunk készíteni.

Nagyon fontos szempont volt a Vezetőszár megtervezésénél, hogy olyan méretben készítsük el, amely során nem csak a Haldorádó Flat L és XL kosarakhoz, hanem tulajdonképpen a piacon található összes népszerű kosárhoz, egy minimális átalakítással illeszthető legyen. Így, ha nem is szándékoztál új kosarat venni, hiszen évek óta megvan a jól bevált method kosarad, de szeretnél vele pontosabban és távolabb dobni, akkor ezt szinte biztos, hogy arra is rátudod majd csatlakoztatni és máris megvan a régi / új távdobó kosarad profi kivitelben! Biztosra vesszük, hogy sokan értékelni fogják ezt a hasznos kis terméket és szívesen pattintják fel meglévő kosarukra!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Hőgye András
2023-06-10 17:02
Ákos Lajtos
2023-01-22 17:10
Már többször rendeltem tőletek. Kevés ilyen korrekt, gyors, ügyfélközpontú csapatot ismertem meg. Maximálisan elégedett vagyok, köszönöm
Mészáros János
2021-03-27 16:18
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!