Pontyos termékajánló - 2023 ősz

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...
  • nyito

A hazai vizek legnépszerűbb célhala a ponty. Ennek horgászata természetesen ősszel sem maradhat el és sok esetben jóval nagyobb sikerrel is kecsegtet. Bár az időjárás már hűvösödik, a horgászat ősszel ugyanolyan izgalmas és élvezetes, sőt, sokkal pihentetőbb.

RUHÁZAT

  • ruha

Nem árt, ha a csökkenő hőmérsékletre felkészülünk egy megfelelő ruhadarabbal vagy egy teljes kollekcióval.

Korda Ultralight Joggers – kényelmes, stílusos, és tökéletes viselet akkor, ha még nem köszöntött be az állandó hideg, de már búcsút intettünk a nyárnak.

Preston Celsius dzseki – egy rendkívül kényelmes, könnyű dzseki az őszi időszakra.

Fox Camo Boots – Egy pár jó bakancs elengedhetetlen a zavartalan őszi horgászatokra. Utcán is bátran viselhetjük!

(Egyéb pontyos ruhák ITT és ITT!)

TÁBORÉPÍTÉS

  • tabor

Az őszi horgászatokat akkor élvezhetjük igazán, ha a partra megpróbálunk otthoni kényelmet varázsolni. Sátor, főzőszett, tárolók, és minden olyan eszköz rendelkezésünkre áll, ami a komfortunkat szolgálja.

Fox Eos 2 személyes horgász sátor- a többnapos horgászatokra az ősz még tökéletes évszak, de nem árt a komfortfokozaton emelni. Ha már kevés egy brolly, akkor vigyünk sátrat!

Plano egyterű tároló láda – egy nagyon strapabíró tárolóláda, melybe a felszerelésünk nagy részét egyszerre leszállíthatjuk a partra. Ez mindent elnyel!

RidgeMonkey termobögre – a tea vagy kávé újra feltölthet erővel bennünket egy őszi napon, melyek melegen tartására tökéletes választás ez a bögre.

(Egyéb kempingfelszerelések ITT!)

HORGÁSZESZKÖZ

  • eszkoz

Az ősz egyeseknek a még intenzívebb horgászatot, míg másoknak a visszavonulást jelenti. Bármelyik tábort is erősítjük, találhatunk magunknak megfelelő eszközt.

Prologic C-Series bojlis merítő – ha a régi merítőnk már viseltes, ideje beszerezni egy újat helyette és a következő szezont már ezzel kezdeni!

Carp Academy Rig Box – nagyszerű időszak ez, hogy az aprócikkeinket áttekintsük, rendszerezzük, előkéket készítsünk, pótoljuk a hiányzó darabokat.

Shimano Ultegra 14000 XTE – a megújult Ultegra még jobb élménnyel kecsegtet bennünket, ez a típus évek óta nem igényel magyarázatot!

(Egyéb ORSÓK, BOJLIS MERÍTŐK és ELŐKETARTÓK!)
 

ETETŐANYAG

  • osz eteto

A hűlő vizekben sikerrel alkalmazhatjuk a különböző szénhidrában gazdag csalogatóanyagokat. A halak is készülnek a télre, keresik a magas tápértékű, energiadús táplálékot.

Feedermánia Natúr etetőanyag – Ez nem más, mint egy magas szénhidráttartalmú, natúr jellegű por alapú etetőanyag! Bármilyen aromával dúsítható kedvünk szerint és a körülményekhez szabva!

Dynamite Baits F1 hidegvízi aroma – A hűlő vizek egyik legsikeresebb, még az emberi orrnak is kellemes, édes jellegű aromája. A pontyokat messziről odacsalja!

Haldorádó őszi pellet box – Ha method feeder technika, akkor Haldorádó! A 4S Method Pellet Mix dobozos kiszerelése rendkívül praktikus és egy pecához tökéletesen elegendő! Nedvesítés után mehet a kosárba!

(további DYNAMITE BAITS, HALDORÁDÓFEEDERMÁNIA termékek)

Címkék : termékajánló, ponty