Merev falú botzsák - kinek ajánljuk?

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A felszerelés megóvása fontos feladat a horgászat közben és annak befejeztével, szállítás, tárolás során is. Pecabotjainkat bottáskákba rakhatjuk, melyek megóvják azokat a kisebb ütődésektől, karcoktól. Ha azonban biztosra szeretnénk menni, és úgy akarjuk felszerelésünket szállítani, hogy ne kelljen aggódnunk annak épsége felől, akkor a legjobb megoldást a merev falú bottáska jelentheti.

A legnagyobb előnyük, hogy orsóval felszerelve tudjuk bennük szállítani a botokat, így nem kell minden horgászat alkalmával levágni a végszereléket, le-, illetve felszerelni az orsót és befűzni a főzsinórt. Ez az előny, komfortosabbá teszi a horgászatok megkezdését, befejezését és időt takarít meg az értékes horgászidőből.

Akiknek nem elég a bélelt bottartó táska és a durvább fizikai behatások ellen is védő bottáskát keres, annak a merev falú bottáskák jöhetnek számításba. Ezek a bottáskák minden körülmény között biztonságos szállítást tesz lehetővé botjaink számára. A merev botzsákban akár több orsóval felszerelt horgászbotot tudunk nagy biztonsággal tárolni. Köszönhetően a több különálló bélelt rekeszeknek.

Merev botzsákok típusai:

Merev pergető botzsákok:

Ez a botzsák azok számára válhat hasznos útitárssá, akik pergető botot szeretnének a rászerelt orsóval vinni, így elsősorban a pergető horgászoknak ajánljuk, de más módszert űző horgászoknak is jó szolgálatot tehet. Ebben a magas minőségű merev bottáskában garantáltan biztonságban szállítható a legdrágább orsóval ellátott botunk is.


Merev bojlis botzsákok:

Szeretném külön kiemelni a Carp Spirit merev bottáskát. Bojlis botokhoz nagyon nehéz ilyen típusú tartót találni. De nálunk ezeknek a botoknak a tárolásához is találsz: 

Merev tok a botok és orsók tökéletes védelméért. Két bot fér bele, akár 50 mm-es keverőgyűrűvel felszerelt változatban is. Külső zsebbel rendelkezik a kiegészítők számára.
Bélelt, kényelmes vállszíjak valamint 3,9 m-es botokhoz: 210 cm méretben is.


Merev feeder és match botzsákok:

Speciális, merev bottartó táska feederbotokhoz. A táska orsótartó részének elhelyezése a feeder- és pickerbotok nyélhosszához és az azon elhelyezkedő orsótartóhoz lett igazítva. Az orsótartó mérete a nagyméretű távdobó feederorsókhoz is passzol.