Horgászbottal próbáltak csomagot bedobni a kőbányai börtönbe

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Az utcáról, horgászbottal próbáltak bedobni egy csomagot egy kőbányai börtön területére. Az őrök azonban észrevették és kihívták a rendőrséget, akik két férfit és egy nőt állítottak elő.

2022. október 9-én 21 óra körül érkezett a hívás a Budapesti Rendőr-főkapitányságra ay fővárosi büntetés-végrehajtási intézetből, mi szerint három elkövető horgászbottal próbál valamit bedobni a börtön területére. A X. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai éppen a közelben teljesítettek szolgálatot, így belül a helyszínre érkeztek, majd igazoltatták a bejelentésben szereplő három személyt. Egyiküknél megtalálták azt a szatyrot, amelyett nem sikerült átdobni a kerítésen. Öt mobiltelefont és tartozékaikat valamint 89 tablettát - feltehetően testépítéshez - tartalmazott a csomag.

  • borton horgaszbot

A büntetésvégrehajtási-intézet munkatársainak és a rendőrök együttműködésének köszönhetően a törölközőbe csavart horgászbot is előkerült. Az egyik elkövető - a 32 éves B. Zsolt - birtokában kb. 5 gramm marihuánát is találtak. Őt a X. Kerületi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A három elkövetővel szemben szabálysértési eljárás indult a büntetés-végrehajtási intézet környezetének megzavarása miatt.

Forrás: police.hu

Címkék : horgászbot