Guru termékek bemutatása

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A Guru termékek minőségét és hasznosságát mára már senkinek sem kell bizonygatni. Beszélhetünk a legegyszerűbb horgáról vagy akár a legprofibb botjáról, mindig a biztosság és a profizmus jut eszünkbe. Táskái a piacon egyedülálló színskálát és igényességet képviselnek. Jómagam sok-sok táskát használok a palettáról és szeretném nektek is részletesen bemutatni. Javarész EVA anyagból készülnek, hogy könnyedén megvédjék cuccainkat az időjárási viszontagságoktól. Nem is húzom tovább a szót, kezdjük is.

A személyes kedvencemmel szeretném kezdeni a Guru Tároló EVA Fusion Bait Pro-val. A táska anyaga, mint már fent említettem EVA. Teljes mértékben vízállóvá tették a táskát az anyagának köszönhetően. Méretei 50x27x28cm, aminek köszönhetően az összes kisebb tárolója szinte végtelen kombinációban belefér. Jómagam 5 kisebb tárolót szoktam elhelyezni benne és így minden cuccom kényelmesen és elszeparálva belefér. Belső, fedél alatti, átlátszó cipzáras zsebbel van ellátva az olyan tárgyakhoz, mint a pénztárca és a kulcsok, vagy akár a horgászengedély, ami nem árt, ha kéznél van mindig. Hihetetlen erős vállpánttal rendelkezik, amit én gyakran próbára teszek. Oldalsó zsebbel látták el ami a gyakran kellendő eszközöknek tökéletesen elég.

Második a Guru Feeder Táska Fusion XL Carryall. Bőségesen tárolhatók benne más tárgyak is, például bottartók, feederkarok, oldaltálcák, lábak és még sok más. A táska főrészének a belsejében mindkét oldalon rugalmas háló van, amely a kisebb tárgyakat biztonságosan rögzíti és tartja. További tároló hely is rendelkezésre áll a felső cipzáras részben - tökéletes pénztárcák, telefonok és kulcsok tárolásához. A fő tároló rész mellett két nagy első zseb található benne, amelyek tökéletesek kisebb kiegészítőkhöz, Rig Cases-hez, sőt a Fusion Feederbox is tökéletesen belefér. Mint az összes eddigi táska sorozatnál, az egész táska rendkívül tartós anyagból készül, amely képes megtartani a nagy súlyt, amit ebbe a táskába pakolunk. A túlméretezett cipzárfogantyú és Guru logóval ellátott cipzárhúzók hosszú életűre vannak tervezve, a kézi hord szíj egy tépőzáras markolattal rendelkezik, és egy állítható, levehető vállszíj, amely rendkívül kényelmes. 

Következő a Guru Fusion Cool Bag Hűtőtáska. Méreteit tekintve 50x27x28cm. A Guru Cool Bag teljesen vízálló, ezért biztonságban tudhatjuk a benne elhelyezett horgászfelszerelést. Erős cipzárral rendelkezik, és strapabíró vállpánt teszi könnyen hordozhatóvá. Könnyedén elfér, benne minden mit hűteni szeretnénk. Legyen szó akár nagyobb mennyiségű csontiról vagy pinkyről, akár hűtött ételt vagy italt szeretnénk a vízpartra juttatni. Megjelenését tekintve egy élénk mégis igényes szürke színt kapott. A táska alja teljesen kimerevített, mely elősegíti a könnyű szállítást.

A Guru Táska Eva Fusion Base Carryall a következő a sorba. Extra erős és tartós varratokkal lett a táska megerősítve a kulcsterületeken. Túlméretezett erős cipzárak biztosítják a tökéletes zárást. Teljes mértékben EVA anyagból készült és karbon hatású színt kapott kívülről. A Guru Eva Fusion táska két darab táskából tevődik össze. Az alsó, kisebb méretű ideális adapterekhez, versenyláda, feeder szék kiegészítőkhöz, de mindenképp a nehezebb horgászfelszereléseinket tegyük bele. A felső, nagyobb méretű táska alkalmas a Guru Fusion tároló dobozok számára. Hosszúsága 58cm, szélessége 27cm, míg magassága 42cm, amelyből 12cm az alsó rész és a maradék 30cm a felsőrész. 

Guru Tároló EVA Fusion Net Bag Száktartó Táska a kihagyhatatlan kategóriába tartozik. A Guru Száktartó táskájában kényelmesen elfér egymás mellett 4 db 3 méteres versenyszák, illetve 2 db merítő fej is. Teljesen vízálló, és a szagokat sem ereszti ki magából, így az autóban nem lesz kellemetlen szag. Kialakításának köszönhető, törőszitát is tárolhatunk benne.  Az egyik legjobb száktartó táska, ami a piacon van jelenleg. Zseniális ár-érték aránnyal rendelkezik. Méreteinek köszönhetően szinte bármi elfér benne. 

A következő két táska kívülről hasonló ám méretei és funkciói különböznek. Az egyik a Guru Q-Case Quiver Tip Holder - Spicctartó Táska. A feeder horgászok különféle típusú és méretű spicceket alkalmaznak a horgászat során. A Guru kemény tokos spicctartója kiválóan megvédi a feeder spicceket a sérülésektől. A Guru termékektől megszokott minőséget biztosítja, és elegáns megjelenést kölcsönöz. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Guru Fusion bottáska belső zsebébe. Maximum 100db spicc tárolására alkalmas. Méretei 80 x 7 x 6 cm. A másik a Guru Táska Fusion X-Case – Topszettartó mely üresen kerül forgalomba, top szettek nélkül. A Guru Fusion X-Case merev top szettartó táska lehetővé teszi akár 30 db top szett tárolását. Merev kialakításának köszönhető, hogy nem esik baja a benne elhelyezett top szetteknek. Nem csak top szett, de akár botok számára is alkalmas lehet. A Gurutól megszokott minőséget hozza ez a termék is. A táska hossza 185 cm. 

Végül, de nem utolsó sorban a Guru Fusion Bottáska - Guru Four Rod Holder 4 Botos Botzsák Feeder Bothoz. Biztonságban tárolja felszerelésünket, és stílusos megjelenést biztosít botjainknak. Belső oldalzsebbel ellátva ernyőnek, spiccbotnak, leszúróknak stb. 2 oldalas botzsák, 4 darab felszerelt bot tárolására alkalmas. A botzsák carbon hatású bevonattal lett ellátva. A 4 fak nem elhanyagolandó, hiszen ekkora méretben csak nagyon kevés vetélytársa akad, ennek a társának szinte majdnem egyedüliként uralja a piacot. A botzsák teljes hossza 195 cm melynek köszönhetően a bojlis horgászok is örülhetnek, hiszen 360-as 2 részes bojlis botok szállítására is tökéletesen alkalmas. Véleményem szerint 2 szerelt bojlis bot szállítására tökéletesen alkalmas, hiszen a kecses fakkoknak köszönhetően csak 2db nagy méretű orsó fér el kényelmesen.